yeeee boiiii ツ Napisano 2 Maja 2017 #447264 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Witam w artykule o 5 najszybszych aut świata. Zapraszam do czytania !! 1. Bugatti Veyron Super Sport Król może być tylko jeden i jest nim Bugatti Veyron Super Sport. Nie chodzi tylko o gigantyczną moc 1200 KM oraz 1500 Nm momentu obrotowego. Nie chodzi o pakiet aerodynamiczny poprawiony względem seryjnego Veyrona czy odchudzoną konstrukcję. 2. Hennessey Venom GT Już na pierwszy rzut oka widać, że Venom GT produkowany przez firmę Hennessey Engineering Performance bardzo przypomina Lotusa Exige. Auto bazuje na zmodyfikowanej konstrukcji brytyjskiego samochodu sportowego, jednak w przeciwieństwie do niego napędzane jest ogromną jednostką V8. 3. SSC Tuatara Amerykańska firma ShelbySuperCars Inc. stworzyła superszybkie auto o nazwie SSC Ultimate Aero TT, które pobiło rekord prędkości należący do Bugatti Veyrona. Po odpowiedzi Bugatti w postaci Veyrona Super Sport SSC zabrało się do pracy nad jeszcze szybszym modelem. 4. Saleen S7 Twin Turbo Competition W grupie tak młodych aut Saleen S7 to już prawdziwy weteran. Auto zasługuje na pojawienie się w tym rankingu również dlatego, że wielokrotnie było pomijane, a jest przecież autorskim projektem kalifornijskiej firmy Saleen. 5. Koenigsegg Agera R W wieku zaledwie 22 lat niejaki Christian von Koenigsegg założył firmę, która zajmowała się produkcją samochodów sportowych. Najnowszym dziełem szwedzkiej marki Koenigsegg jest model Agera R, który promowany był zdjęciami z bagażnikiem dachowym – najbardziej absurdalnym elementem wyposażenia hiperauta. Moim zdaniem, są to 5 najlepszych samochodów na świecie. Myślę, że wam się spodoba ten artykuł o 5 najszybszych aut świata. Według was, który z tych o to 5 aut jest najfajniejszy i jakiego byście sobie w zieli. Pozdrawiam @Szamanek <3 i @Ania ;) , @~KUCYK~ , @Challenger2 oraz @Just NoOne . Pozdrawiam @Damazy ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 2 Maja 2017 #447268 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Wszystko skopiowane jak leci z tego: https://www.smartdriver.pl/10-najszybszych-samochodow-na-swiecie Dodatkowo brak zgody na napisanie artykułu.. #EDIT @Damazy ♥ z tego co wiem, to zgody na napisanie artykułu musi Ci udzielić redaktor naczelny.. Edytowane 2 Maja 2017 przez VEX` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 2 Maja 2017 Autor #447270 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Teraz, VEX` napisał: Wszystko skopiowane jak leci z tego: https://www.smartdriver.pl/10-najszybszych-samochodow-na-swiecie Dodatkowo brak zgody na napisanie artykułu.. Pytałem się @Just NoOne czy mogę napisać. Zgoda jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 2 Maja 2017 #447271 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) ctrl+c ctrl+v mi się podoba :)) Więc oczywiście rep jest Edytowane 2 Maja 2017 przez Seldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Maja 2017 #447272 Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 Kosz/// Jeśli redaktorka dała zgode na artykuł to go przywróci do życia. @Missia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi