kolip Napisano 3 Maja 2017 #447393 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Tak zwany .:Octagon:. wywala mnie cały czas z kanału multi head chociaż nic nie robię i nie mogę przez to sobie spokojnie porozmawiać z kolegami zróbcie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 3 Maja 2017 #447397 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Kolip potwierdzam i nie tylko z ts3 oraz z cs.Bylem z kolpiem na ts3 na innym kanale gadaliśmy a Octagon wywalił go za mikro i kulturę chociaż ani razu sie w cs nie odezwał.Pozdrawiam Pan Mafiawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 3 Maja 2017 #447399 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Jeżeli jest to jego kanał, ma takie prawo. Zawsze możesz zrobić tymczasowy kanał na dole TS3 lub skorzystać z publicznych kanałów z limitem osób. Jeżeli nie jest to właściciel kanału, a operator, możesz się dogadać z właścicielem, dlaczego tak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMafiawy? Napisano 3 Maja 2017 #447402 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Może jego kanał ale po co banował kolipa w cs jeżeli on nic nie powiedział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 3 Maja 2017 #447404 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 To proszę stworzyć temat w dziale "Odwołanie od bana", gdzie admin musi przedstawić dowody na winę gracza. To jest temat właściwie nie wiem o czym, niby skarga, niby ts, coś się przewija o serwerze cs. Proszę przeczytać post: @PanMafiawy? @kolip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 3 Maja 2017 #447405 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi