SkilaNieKupisz Napisano 4 Maja 2017 #447883 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dostałem bana wczoraj chociaż ze mnie nie było na serverze cały tydzień zdarza się to już to drugi raz i nadal nie zostało to wyjaśnione i ja dostaje bana za cheatowanie a jestem czysty a ktoś inny będę dalej gral na hackach rozpatrzcie moja prośbę pozytywnie z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Maja 2017 #447897 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Już wyjaśniam. Pomińmy tu wzór, bo zrobiłeś to w poprzednim odwołaniu. Pokrył Ci sie ban, został zdjęty z IP, lecz z sid nie możemy zdjąć, bo odbanujemy czitera. Resetowanie routera raczej nic Ci nie da, spróbuj zmienić wersje steam w tym momencie masz czyste ip, jak nic nie pomoże to zrób 50 reklam dla sieci, wtedy możemy działać. Zostawie wątek otwarty w razie Twoich pytań Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkilaNieKupisz Napisano 5 Maja 2017 Autor #447947 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 A jak zmienic wersje steam bo ja mam CS nonsteam i nie wiem jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Maja 2017 #447950 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Zmień wersję pobierz np. V48 V64 itp. Masz pytania zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Maja 2017 #447952 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi