MeGusta Napisano 5 Maja 2017 #448085 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) Zacznijmy od tego że skargę piszę za @Neilves która nie ma jak napisać skargi a wiadomo im szybciej tym lepiej. Data zdarzenia: A nawet nie wiem często się zdarza Nick gracza: OSAMA ;] Dowody: http://www45.zippyshare.com/v/oaSsOaNq/file.html Świadkowie: Oj ,,logi serwera'' @Xiaulin , @Neilves Uzasadnienie: A więc zacznijmy od tego że nie jestem twoim kolegą , nie bawiliśmy się razem w piaskownicy @.OSAMA.. Dogadywanie kobietom jest twoją specjalnością czy jak ? Nie rozumiem zbytnio żadnego z twoich przekazów do każdej kobiety do której takie rzeczy piszesz bo jest to chore jak na ,, Mężczyznę co ma 22 lata (chyba chociaż dałbym ci po zachowaniu do kobiet max 13 lat). Teksty typu ,,ty cycków nie masz , krzywe nogi dlatego nie trafia , z tobą nawet na kolację bym się nie umówił a ty mi tu o daniu kosza mówisz'' zostaw lepiej dla siebie bo jest to żałosne i dziecinne. Nie jedna dziewczyna,kobieta by mi przyznała z tym rację. Pisząc do mnie ,,dzieciaku , znajdę twoją dziewczynę i pokaże jej co wyprawiasz itp. '' Uważaj kto siedzi po drugiej stronie ekranu , jak to pokazałem właśnie Kamili to ci powiem wyśmiała ciebie od razu. No ale żeby nie odchodzić zbytnio od tematu skargi , dorzucę screen właśnie z twojego podania co napisałeś do sympatycznej KOBIETY o nicku @~Czarna~ http://www14.zippyshare.com/v/dIbUbwD7/file.htm . Kończąc to mam ci do powiedzenia ,,Jesteś żałosny jak na swój wiek'' . @SUNN. #URLOP Wspomniał że była już z tobą taka sytuacja że musiał wyciągać logi na ciebie. A więc gdy będziesz chciał możesz przejrzeć logi z ODD2#2 i tam na 100% znajdziesz tego więcej i na ODD2#1 również. Ps. Wzór wziąłem na inny kolor bo się zlewało wszystko. Edytowane 5 Maja 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.OSAMA. Napisano 5 Maja 2017 #448088 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) ręce opadają stary.. dla pewności napiszę do niej i przedstawię screeny pokazujące co tam pisałeś, od a do z także izi tam ps. do niej też bajerkę na steam kręciłeś, że teraz wielki obrońca się zrobiłeś? a co do skargi.. prawda boli czy jak? szczerość też niektórych boli? bo nie rozumiem dajcie co trzeba i po sprawie, płakać przecież nie będę dobrze, że jestem szczery, a nie podlizuje się każdemu jak niektóre osoby Edytowane 5 Maja 2017 przez .OSAMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 6 Maja 2017 #448121 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Szczerość z głupotą mylisz. Ale to Twój problem. Życie Cię ustawi do... Poziomu. Tuż powyżej gówna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Maja 2017 #448124 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Nikt nie każe Ci sie podlizywać ale są pewne granice. Admin ma świecić przykładem a Ty tego nie robisz, nie będę bawił się w upomnienia czy ostrzeżenia. Zobacze jeszcze jedną taką skarge lub gdy sam znajde cos nowego w logach to ściągam range. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Maja 2017 #448125 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi