Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu więc piszę tu. Mianowicie mam problem z internetem. Jestem niby połączony fajnie to wygląda lecz gdy chce włączyć przeglądarke, lub poprostu zrobić coś w internecie to zmienia mi się na "Brak dostępu so internetu" mam tak tylko na laptopie. Pomocy!!! @Freezu liczę na Ciebie xd

Napisano

@BoobSON połącz bezpośrednio przez kabel i sprawdź. Może być wszystko i nic, może być że musisz sterowniki od nowa zainstalować, albo rozłącz sprzęt od WIFI i skonfiguruj jeszcze raz całą sieć w laptopie ( rozłącz i wyrzuć - wifi na off, ptem on i połącz ponownie ) i wtedy ustawi jeszcze raz jako sieć domowa itp. Ale zanim to zrobisz to zainstaluj jeszcze raz sterowniki. ;d 

A jak nie to możliwe że karta sieciowa wifi Ci padła, ale to jak mówię sprawdź po kablu jak działa. 

Napisano

Przydałby się screen otworzonego Centrum sieci i udostępniania, może problem jest widoczny,ale Ty go nie dostrzegasz,lub spróbuj przy wyłączonym antywirusie,zaporze lub w trybie awaryjnym. Jak to nie pomaga to możliwe,że właśnie problem tkwi w sterownikach lub w samej karcie sieciowej.

Napisano

Dzięki czapi za naprowadzenie(wyszło, na winę źle ustawionej karty sieciowej), tylko teraz internet muli w ciuul ;c dzwonilem do operatora i mowi ze wszystko powinno śmigać(mam tak na każdym urządzeniu)

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...