Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Mój nick podczas gry: NIE BYŁO MNIE W GRZE <3 ale jak coś to New1, Ludwik w butelce 
Godzina/data: 07.05.2017 - 20:34:49
Steam ID: STEAM_0:1:51510888
Mapa: DD2

AMX: 
http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=11992

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I CIEPŁO

Po raz trzeci zostałem zbanowany na waszym serwerze. Tym razem obyło się bez zbędnych ceregieli (czyt. screenshoty) i dostałem perm bana pod nieobecność na serwerze (!). Od tak sobie widzimi się BeZziego. Mam pewne podstawy aby wierzyć, że nie była to tylko jego decyzja, ale w sumie to nie jest ważne. Cholernie irytuje mnie fakt, że mając za sobą n lat doświadczenia w fpsach spotykam się ze swoistą nagonką na moją osobę. Dwa poprzednie bany oczywiście niesłuszne, zarówno jak i ten o którym piszę teraz. Ludzie, skupcie swoją uwagę na innych, być może nieuczciwie grających graczach. Ja NIGDY nie stosowałem żadnych uwzdaczniaczy i w wieku 26 lat nie zamierzam zmieniać polityki. Poświęcam mój czas na to, żeby tłumaczyć się osobom których nie znam z rzeczy, których nie robie. 

Edytowane przez nju1
Napisano

Jako że takie są zasady to resztę zapraszam/y do przedstawienia swoich rozpisek. :)

18:04 - +B

21:20 - (czas +-) dziwne skany, takie z dupy lekko +B

23:15 - (czas +-) modelowo +B

24:20 - Zobaczył kolesia i uciekł (???) +B

Taka moja rozpiska, a oceniam że jesteś spalony, cel - Piach.

Napisano

Dajcie mi chwilę, żebym się zapoznał z tym demem. Nigdy wcześniej tego nie robiłem. Z racji tego, że nie używam żadnych cheatów to cała sytuacja jest bekowa raczej, no ale zerknę i ustostukuje się. 

Napisano

Mimo tego, że moje zdanie jest inne od pozostałych członków mojej rodziny :D , to pozwolę sobie również dodać moja rozpiskę. 

18;03- 18;07 Idzie w kierunku Anarchii nagle cofa się patrząc przez ścianę na gracza , wychodzi i zaczyna strzelać w to miejsce gdzie był ustawiony gracz. ( Info od Pana Boga :)?) +B.

19;14- 19;17 Kiedy podłożył pakę wychylił się lekko z "Romana" ujrzał tam przeciwnika i zaczął do niego skanować , jak dla mnie normalny odruch -B.

19;40-19;45 Wyglądało to tak ,że niby normalne skany , ale strzelał on tak  ,że kilka strzałów było oddane w ścianę a kilka było wycelowanych w to miejsce gdzie stał gracz z przeciwnej drużyny +/-B.

21;00 Co prawda wyszedł i był wcelowany na model , ale zobaczył on jak jego kolega z drużyny dostał strzał prosto w głowę i mógł wywnioskować  gdzie był ustawiony gracz +/-B.

23;20 Tak troszkę bardzo "modelowo". Wyglądało to tak ,że wychodzi (tak jakby wiedział gdzie jest przeciwnik i "dead") do tego śmierdziało mi tu troszkę "Aimem". +B.

Jedna rzecz która mnie ciekawi to te Jego strzały , zastanawiam się czy to zwykła "Panika" czy wspomagacz :( .

Analizowałem te demko dość długo i doszedłem do wniosku , że mimo 2 spalonych akcji które wypisałem wyżej , oraz  dziwnych strzałów myszką to jak dla mnie gracz jest CZYSTY.

Jeżeli się "Mylę" to trudno , napisałem tylko co ja o tym  myślę.

Pozdrawiam :)

Napisano

18:04 - SERIO ? Cofnąłem z anarchii i gościu wybiegł z gali... ULTRA CHEAT 
21:20 - Popularne miejsce do skanów raczej. Wszystkie strzały OBOK gościa którego rzekomo "widzę"
23:10, lub :17 - To już w ogóle hit. W ściane koło tych skrzynek skanuje ZAWSZE i chyba nie tylko ja to robie. Zresztą oczywiście wszystkie skany obok ludzi których rzekomo widzę... Dalej wychodze z górnego na BSa i gościu wychodzi mi z prawej. Nawet nie wiem jak się do tego odnieść - żal ? 
24:20 - Jakbyś nie zauważył, mam DEAGLA a więc broń średnio nadającą się do rushu na longa. Gdybym widział, ilu ich jest może bym poszedł, ale po otrzymaniu dwóch hejków na ryj odpuściłem sobie. 

Napisano
4 minuty temu, Aureox napisał:

18;03- 18;07 Idzie w kierunku Anarchii nagle cofa się patrząc przez ścianę na gracza , wychodzi i zaczyna strzelać w to miejsce gdzie był ustawiony gracz. ( Info od Pana Boga :)?) +B.

Po prostu cofnąłem z anarchii instynktownie bo widziałem, że gościu w którego wcześniej strzelałem uciekł na galę. Stałem blisko drzwi, więc się wychyliłem no i gościu był. 

8 minut temu, Aureox napisał:

19;40-19;45 Wyglądało to tak ,że niby normalne skany , ale strzelał on tak  ,że kilka strzałów było oddane w ścianę a kilka było wycelowanych w to miejsce gdzie stał gracz z przeciwnej drużyny +/-B.

Po prostu skanowałem w moje "ulubione" miejscei generalnie chodziło mi o to, żeby ktoś tam był :D Po wywaleniu jednego magazynka odpuściłem co czynię przeważnie (ale przecież widzę tego typa, który tam jest i nic z tym nie robię ?)

12 minut temu, Aureox napisał:

21;00 Co prawda wyszedł i był wcelowany na model , ale zobaczył on jak jego kolega z drużyny dostał strzał prosto w głowę i mógł wywnioskować  gdzie był ustawiony gracz +/-B.

Mój teammate dostał banie. HMMM POMYŚLMY JAKIE SĄ OPCJE:
1. Roman
2. Pochylnia na longu
Z racji położenia modelu i kątów, wychodząc zza skrzynek byłem wcelowany prosto w romana. Nie moja wina, że gościu tam był (pausa 21:03:05)

17 minut temu, Aureox napisał:

23;20 Tak troszkę bardzo "modelowo". Wyglądało to tak ,że wychodzi (tak jakby wiedział gdzie jest przeciwnik i "dead") do tego śmierdziało mi tu troszkę "Aimem". +B.

Podobnie jak wyżej. Gościu z mojej duryżyny leży (zauważyłem ikonkę mikro po deadzie) a więc rushując z górnego na BS B zawsze patrzy się w stronę skrzynek... Gościu nabiegł mi na celownik i dostał banie. A ten "AIM" to są owoce wielu godzin spędzonych na serwerze aim/hs steam only. 

Jestem totalnie niewinny tym bardziej zastanawia mnie, czy znajdzie się tu choć jeden rozsądny admin, który nie zbanuje mnie za cofnięcie z anarchii i walenie w typa który z deaglem wbiegł mi pod celownik. 

Napisano

17:58-18:08 Dziwnie szybko celownikiem leci na model, mierzył przez ścianę, ale możliwe że go usłyszał albo przewidział że tam pójdzie -/+B

19:02 Mi to też wygląda na naturalny ruch -B

19:15 Mniej więcej wiedział gdzie jest typek bo przed chwilą go widział -B

19:42 Dziwnie przerzucił celownik na model i jeszcze te skany -/+B

21:00 Trochę mogło to dziwnie wyglądać ale raczej przeczuł że jest tam przeciwnik po tym jak zabił gościa z jego drużyny -B

23:15 WH tu nie widać, bo widział że gościu który stał na lewo od wyjścia z trupa strzela w kogoś, więc się wcelował. Te strzały w zwolnionym tempie wyglądają normalnie, ale w 1x już są takie dziwne -/+B

24:20 Spojrzał w model i uciekł? Dziwne.. -/+B

Długo myślałem nad werdyktem, ale także myślę, że jesteś czysty.

Napisano

Proszę żebyś poczekał na werdykt i nie spamował postami. Postaram się bardziej dogłębnie przeanalizować demko mówiąc krótko "Twoimi słowami" 

Proszę do tej pory nie wypowiadać sie e temacie.

Dziękuję.

EDIT.

Obejrzałem demko chyba 10 raz, przeanalizowałem każdy Twój ruch w każdej sytuacji po kilka razy, wiesz dużo, widać doświadczenie nie podoba mi sie kilka Twoich akcji. Uważam jednak, że pospieszyłem się z decyzją. Niemniej jednak trzymaj się na baczności :)

UB.

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...