KAROLLO Napisano 2 Stycznia 2016 #377444 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Elo! Mam laptopa ASUS z (niestety) windowsem 8. Nie wiem dlaczego, ale od jakiś 30 min. nie mogę go uruchomić. Klikam ikonke na pulpicie i tak jakby chciał się odpalić ale cisza. I tak w kółko. Próbowałem w ustawieniach "zgodność z windows 8", ale także lipa Pomoże ktoś? Dziena! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaFcIo Napisano 3 Stycznia 2016 #377571 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 http://download.cs-classic.pl/cs-1-6-download-windows-8/ sciagnij specjalnie na windows 8 lub sprobuj uruchomic ze zgodnoscia na windows 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLLO Napisano 3 Stycznia 2016 Autor #377681 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Już pisałem, że próbowałem ze zgodnościa i lipa. A ten CS w linku ma wszystko pozmieniane, tabele, skiny broni i postaci. Wolałbym classica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudvix Napisano 6 Stycznia 2016 #379268 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Niestety,tez tak mialem,dopiero jak kupilem cs 1.6 na steamie udalo mi sie odpalic cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 6 Stycznia 2016 #379301 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 to sobie ręcznie ustawisz skiny na oryginalnie wgrywając z neta albo z classica z kopiujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLLO Napisano 6 Stycznia 2016 Autor #379322 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Ale to i tabela inna itd. za dużo z tym roboty. Jak na razie za X razem się odpali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #380991 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Jeżeli gra z jakiś powodów nie uruchomi się za pierwszym razem, spróbuj uruchomić ja kilka razy, najczęściej to pomaga. Możesz też nacisnąć prawym przyciskiem myszy na skrót i wejść w "Właściwości", w zakładkę "Zgodność" i ustawić tam "Windows XP (Service Pack 3) Jeżeli problemy będą występować nadal, trzeba dodać wtedy proces hl.exe do listy DEP, aby to zrobić postępuj wg instrukcji: Start – Ustawienia – Panel Sterowania – System Wybierz Zaawansowane ustawienia systemu. Jeśli zostaniesz poproszony o wpisanie hasła, wpisz je i zatwierdź. Następnie w okienku wydajność wejdź w Ustawienia Kliknij w Zapobieganie wykonywania danych i Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej Kliknij Dodaj i wybierz plik hl.exe z głównego folderu zainstalowanej gry. Uruchom ponownie system i włącz gre. Zalecane zainstalować grę na inny dysk niż systemowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAROLLO Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #380992 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Poradzilo! Dziena wariat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381055 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Toć to nie problem, zobaczyłem temata i coś mi zaświtało, że ja to gdzieś już przerabiałem Pozwolę sobie zmienić nazwę oraz podpiąć ten temat, aby inni również mogli sobie popykać na NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381056 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi