Caspi Napisano 11 Kwietnia 2016 #417790 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nick: Caspi Wiek: 13 Data rejestracji na forum: 30.01.2016r. Czas spędzony na forum: 1d 1h 20 min Doświadczenie w ocenianiu: Chyba dobre, lepiej żeby ktoś inny mi na to odpowiedział Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Dostawałem jedynie bana czasem za rash, kulturę Dlaczego Ty?: Ponieważ chciał bym pomóc UBT. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 30 min - 1 godziny Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie)Nie Coś od siebie: Jestem Kuba mam 13 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Kwietnia 2016 #422139 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Zapraszam najpierw na rozmowe na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Kwietnia 2016 #422212 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi