Caspi Napisano 11 Kwietnia 2016 #417790 Udost臋pnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Nick: Caspi Wiek: 13 Data rejestracji na forum: 30.01.2016r. Czas sp臋dzony na forum: 1d 1h 20 min Do艣wiadczenie w ocenianiu: Chyba dobre, lepiej 偶eby kto艣 inny mi na to odpowiedzia艂 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Dostawa艂em jedynie bana czasem za rash, kultur臋 Dlaczego Ty?: Poniewa偶 chcia艂 bym pom贸c UBT. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 30 min - 1 godziny Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie)Nie Co艣 od siebie: Jestem Kuba mam 13 lat. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 11 Kwietnia 2016 #422139 Udost臋pnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Zapraszam najpierw na rozmowe na pw. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 12 Kwietnia 2016 #422212 Udost臋pnij Napisano 12 Kwietnia 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi