Caspi Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Nick: Caspi Wiek: 13 Data rejestracji na forum: 30.01.2016r. Czas spędzony na forum: 1d 1h 20 min Doświadczenie w ocenianiu: Chyba dobre, lepiej żeby ktoś inny mi na to odpowiedział Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Dostawałem jedynie bana czasem za rash, kulturę Dlaczego Ty?: Ponieważ chciał bym pomóc UBT. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 30 min - 1 godziny Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie)Nie Coś od siebie: Jestem Kuba mam 13 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Zapraszam najpierw na rozmowe na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...