Missia Posted May 19, 2017 #450413 Posted May 19, 2017 PRZEPRASZAM, ALE MUSZĘ ZROBIĆ OD NOWA ANKIETĘ, PONIEWAŻ PRZEZ USTERKI FORUM WSZYSTKIE ANKIETY SIĘ USUNĘŁY I NAWET NIE WIEM KTO WYGRAŁ. Do dnia 26.05 do godziny 22:55 Wy głosujecie kto wystąpi w następnym Q&A. Osoby będą się zmieniać co tydzień. Ale spokojnie, kto był już wymieniony a nie brał udziału w Q&A, będzie mógł się znaleźć na głosowaniu po raz kolejny. W tym tygodniu po raz kolejny wystąpi @MARCINKSYS Wybór osób jest losowy. Proszę nie głosować na siebie.Wyjątkowo osoby, które chciałyby wystąpić w kolejnej ankiecie Q&A mogą zgłaszać się pod tym tematem. Osoby, które były już w ankiecie, ale nie miały Q&A również mogą się zgłaszać. (Te osoby, które się zapisały w temacie poprzednim, tzn. @ScoobyDoo, @señor, @Th3End oraz @BoobSON są brane pod uwagę w pierwszej kolejności :)) Pozdrawiam. @z.r.a.z.@happy #URLOP@Just NoOne @VEX` Przepraszam za tą ewentualność. happy, Xiaulin, Seldo and 2 others 5
Seldo Posted May 22, 2017 #450956 Posted May 22, 2017 ja mogę spróbować nie ważne że nikt na mnie nie zagłosuje w ankiecie ale okk :DD
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
1
1
Popular Days
May 19
1
May 22
1
Top Posters In This Topic
Missia 1 post
Seldo 1 post
Popular Days
May 19 2017
1 post
May 22 2017
1 post
Popular Posts
Missia
PRZEPRASZAM, ALE MUSZĘ ZROBIĆ OD NOWA ANKIETĘ, PONIEWAŻ PRZEZ USTERKI FORUM WSZYSTKIE ANKIETY SIĘ USUNĘŁY I NAWET NIE WIEM KTO WYGRAŁ. Do dnia 26.05 do godziny 22:55 Wy głosujecie kto wystąpi w na