Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zostalem dzisiaj zbanowany za uzycie slow w strone admina(nie widzialem niestety ze to admin i moze wykorzystywac swoja wladze w taki sposob). otoz sytuacja wygladala w ten sposob, ze napisalem na czacie "El Narco mysli ze jest dobry, czaicie? " reakcja po chwili byla taka

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] There are 29 minutes and 22 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : WELCOME TO MY WORLD

[AMXBans] Reason : ' bezpodstawne oskarzania '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 14839035 '

[AMXBans] Your IP : ' 88.156.137.111 '

[AMXBans] ===============================================

hmm, calkowicie nie rozumiem tego bana dlatego sie odwoluje :)

Napisano

czy Ty sobie zarty robisz? :) znalazles teraz glupi powod mojego zlego napisania wyrazu na czacie bo poczules sie urazony.. admini nie powinni tak funkcjonowac, wykorzystujac swoja wladze nad graczami ;)

Napisano

Jaka władza? Przedstawiłem ci jasno punkty złamania regulaminu.

Poza tym twoja postawa na serwerze jest naganna. Ciągle jakieś durne odzywki do innych graczy wtrynianie sie w nie swoje sprawy i wyszczekana jadaczka.

Zajmij sie grą bo to ci lepiej wychodzi niż gdakanie i tyle.

Napisano

Dobra, z regulaminu wychodzi tak:

4. Zakaz obrażania graczy.

Więc, wyciagajac wnioski wypisanego w regulaminie. Nie jestes graczem, wiec automatycznie regulamin do Twojej osoby nie obowiazuje. Jestes administratorem. Podczas pisania na czacie wiadomosci nie chodzilo mi o slowo Czicie tylko Czaicie :) Poza tym w regulaminie serwera nic nie jest napisane o tym, ze mam sie zachowywac przyjaznie do graczy oraz administratorow. Ty nie masz zajmowac sie moja postawa i ja ocenic, tylko robic swoje w postaci pilnowania kultury oraz wywalaniu cziterow z serwera. Nadal sadze ze Twoj ban byl bez podstawny w moja strone ;)

Napisano

A ja uważam, że był podstawny a dlaczego to napisałem wyżej.

Poza tym w regulaminie serwera nic nie jest napisane o tym, ze mam sie zachowywac przyjaznie do graczy oraz administratorow

Chłopie, proszę cię... Gramy tutaj dla fanu więc z zasady powinieneś być przyjaźnie nastawiony, jeżeli wchodzisz na serwer w celu obrażania, dokuczania i psucia atmosfery to dla mnie takich powinno dusić się w zalądku permem, ale na twoje szczęście nie ja o tym tu decyduje.

CZY SŁUSZNY CZY NIE, NIECH OCENI KTOŚ WYŻEJ.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...