Maajkeel Napisano 21 Maja 2017 #450717 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Data zdarzenia: 20 min temuNick gracza: @BezziDowody: Świadkowie: Forum. @SQNFUNUzasadnienie: Dostałem ostrzeżenie za wypowiedzenie się w podaniu ( spam ). Skoro powstał temat w danym dziele rekrutacyjnym to oznacza, że mogę się w nim wypowiedzieć. To, że nie dopracowaliście forum to już nie moja sprawa. Mam rozumieć również, że post Bezziego "Dno i brak słów" wnosi coś do tematu i nie został uznany jako spam. MartyN, wandi i Doman dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Maja 2017 #450723 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Spam. Oczywiście, że spam i typowe trollowanie. Rekrutacja zamknięta, nikt więcej się nie wypowiedział tylko wy, przypadek? Nie sądzę. Bezzi podsumował tylko i wyłącznie wasze zachowanie, w pełni się z nim zgadzam. Forum jest dopracowane, trzeba zrobić kilka rzeczy, jednak trzeba czytać i uważnie patrzeć na to co się dzieje. Więcej w skardze SQNA. Dziękuję i proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Maja 2017 #450725 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Jako moderator podsumowałem wasze artystyczne wypowiedzi drodzy użytkownicy. Jesteście święcie przekonani, że rekrutacja jest OFFLINE a wy sie sie pchacie jak głodni chleba dla beki hue dla jaj HUE beke macie w off topic. Rekrutacja jest OFF czyli wasze posty to czysty SPAM i nadaje sie to najwyżej do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Maja 2017 #450726 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi