Missia Napisano 27 Maja 2017 #452029 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 Witam. Wracamy do serii Q&A. Razem z redakcją pomyśleliśmy nad tym, aby wprowadzić coś nowego, świeżego. Pierwszą rzeczą jest to, że nie ma już nominacji. Znika zasada, że dana osoba nominuje kogoś do następnego Q&A, a wchodzi taka reguła, że po każdym Q&A będzie ankieta w której Wy wybieracie kto wystąpi jako następca. Całą redakcją postaramy się nominować tylko takie postacie, które choć w minimalnym stopniu pokazują się na forum. Kolejną sprawą jest wprowadzenie limitu pytań. Na dzień dzisiejszy limitem jest 50 pytań. Jeżeli zobaczę, że ktoś uzbierał już taką ilość to zamykam temat i wspólnie czekamy na odpowiedzi. Pierwszą osobą, która została wybrana przez Was w ankiecie i wystąpi w Q&A został @happy #URLOP Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedź: [O] Malu. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW! Pytania do @happy #URLOP możecie zadawać do piątku (02.06) do godziny 22:55. W ciągu kolejnych 7 dni @happy #URLOP utworzy temat odpowiadając na Wasze pytania oraz dodając aktualne zdjęcie. happy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 27 Maja 2017 #452033 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 [P] Ile litrów piwa jesteś w stanie wypić w ciągu jednej minuty? [P] Nauczysz mnie jak pić, ale się nie na**bać? [P] Od ilu lat masz na swoim mięśniu pas mistrza w piciu na czas? [P] Ile dziennie trenujesz? [P] <3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Maja 2017 #452034 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 [P] Czemu mnie wielbisz? [P] Dlaczego nie umiesz ocenić demka? [P] Co Cie kręci w @Missia? [P] Dlaczego chciałeś żebym przejął stery UBT? [P] Hasz czy piwo? [P] Kiedy awans? Wiadomo czyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Maja 2017 #452035 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 (edytowane) [P] Kiedy op ubt? [P] Czy masz duży brzuch od piwerka? [P] Ile potrafisz wypić? [P] Dlaczego jesteś leniem? [P] Pozdrowisz? Edytowane 27 Maja 2017 przez breed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 27 Maja 2017 #452038 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 (edytowane) [P] Jak się znalazłeś na Multi Kupie? [P] Jak bardzo nie kochasz Bebzika? [P] Robisz masę czy rzeźbę ? [P] Jaki sport Cię interesuję ? [P] Jeśli musiałbyś czegoś nauczać , czego byś nauczał? [P] Co najbardziej cenisz sobie w prawdziwej Kobiecie ? Edytowane 27 Maja 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 27 Maja 2017 #452041 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 [P] to prawda, że nauczysz mnie pić? [P] bardzo mnie lubisz? [P] co o mnie sądzisz? [P] zrobimy grilla? [P] szanujesz mnie choć trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Maja 2017 #452045 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 [P] Ile ważysz? [P] Co podoba Ci się w kobietach? Rozwiń wypowiedź. [P] Interesujesz się sztukami walk #KSW #UFC? [P] Ile zarabiasz? [P] Gdzie pracujesz? [P] Podoba Ci się Twoja robota, jeśli tak, to dlaczego, a jeśli nie to dlaczego? [P] Dlaczego robisz tzw. "Końskie zaloty" do Michaliny, dobrze wiedząc, że ma chłopaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi