Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry:MaDa FaKa

Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02

Mapa:de_dust2

STEAM_ID / IP:78.154.91.28

Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin  dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi..

Napisano

Tlumaczylem 10 razy To nie serwer FFA ze z AWP sie nie kampi szczegolnie TT

Wiec drogi mentosie kicki i bany po 5 min nic nie daja Zaraz zaloze temat o zwiekszenie kary za kampienie bo to jest gracz ktory mial juz wiecej banow w szczegolnosci za kampienie

Drogi graczu nie klam ze mnie ubiles bo niestety ale nie bralem udzialu w grze tylko siedzialem na spec

Napisano

Twój nick podczas gry:MaDa FaKa

Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02

Mapa:de_dust2

STEAM_ID / IP:78.154.91.28

Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin ktory ode mnie padl dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi..

i Drogi kolego akurat za klamanie powinienem ci jeszcze dolozyc bana poniewaz siedzialem na spec wiec nawet nie orietujesz sie kto jest adminem a kto nie jest

Napisano

Z awp nie ma lub porozmawiam z Opiekunem by ograniczyc lub usunac awp bo tak z jednej strony wieczne placze ze wy kampicie w tt a ct raszuje

a swoje spostrzeżenia zawsze mozesz opisac w nowym temacie zmiany dotyczace serwera

jesli to wszystko prosze o zamkniecie tematu

Napisano

cos dlugo ci sie szukalo tego tematu heh

ja juz wyjasnilem i odpowiadac na twoje chore prowokacje nie bede 4ry ostrzezenia ban 5 min nie pomaga wale 30

tyle ode mnie pozdrawiam

Prosze S@ albo H@ o wypowiedz

Co do Regulaminu Pisz Do Michasia mam Polecenie Banowania to banuje i jestem ciekaw jak ty solisz swoje bany czy uczciwie bo do UBT sie dostales to ci wolno podwazac slowa innego admina z innego serwera ?? jak chcesz dokonczyc swoje ataki zapraszam na pw Bo cyrku ze skargi nie bede robil

Napisano

W regulaminie nie ma nic na temat kampienia, tym bardziej, że został camp meter wyłączony.

Według mnie ban niesłuszny, ale zapraszam opiekunów do ewentualnego wyjaśnienia i podjęcia decyzji.

@@WD 40 @

Do tego czasu proszę o nie spamowanie w temacie, bo nic nowego już nie wniesiecie, a sprzeczki załatwiajcie na PW.

//////edit

Jako, że Opiekunowie mają temat gdzieś:

@@EvO @@Malu

Napisano

Może i w regulaminie nie ma nic na temat kampienia, ale chyba przyznasz, że jeśli ktoś siedzi pół (albo i całą mapę) na respie TT i łapie tylko fragi wybiegające z respa CT to przeszkadza w grze. A przecież nie chcemy żeby ktoś przeszkadzał graczom grać :)

Jakby gracze nie pisali nic to bym nie reagował. Ale gdy zaczyna się robić spam na u@, gracze za przeproszeniem kurw*ją i zaczynają wyzywać tych, którzy kampią to coś jest tu nie halo.

Ja też rozdałem wiele banów za kampienie, a kicków to już setki. My tylko umilamy grę innym :)

To chyba normalne, że chcemy żeby się fajnie grało, a nie żeby gracze (w tym również i my, admini) dostawali kurw*cy, prawda?

Dodajcie zapis do regulaminu i nie będzie żadnego problemu.

Jeśli idek za to dostanie ostrzeżenie w dziale Adminów proszę o odebranie rangi. 

Powód odebrania rangi? BO SPRAWUJĘ PORZĄDEK!

Jeśli ktoś chce sobie kampić to niech idzie na FFA, 4fun czy coś innego. Na DM toczy się DYNAMICZNA rozgrywka.

Napisano

Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp

Chyba wszystko jasne. To jest DM, dynamika gry jest tutaj duża.

Kamperzy przeszkadzają w grze, opiekun informował adminów, aby zwracali uwagę na serwerze na uciążliwe i regularne kampienie gracza. Długość bana dość kontrowersyjna, jednak sam się przyznałeś "jak zwykle", czyli 1 raz to to nie jest. :) Poza tym ban już dawno minął i nie widzę sensu dłuższego wałkowania tego. 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...