MMaDDA FFaKKa Napisano 2 Stycznia 2016 #377103 Napisano 2 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:MaDa FaKa Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:78.154.91.28 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi..
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377116 Napisano 2 Stycznia 2016 Tlumaczylem 10 razy To nie serwer FFA ze z AWP sie nie kampi szczegolnie TT Wiec drogi mentosie kicki i bany po 5 min nic nie daja Zaraz zaloze temat o zwiekszenie kary za kampienie bo to jest gracz ktory mial juz wiecej banow w szczegolnosci za kampienie Drogi graczu nie klam ze mnie ubiles bo niestety ale nie bralem udzialu w grze tylko siedzialem na spec
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377117 Napisano 2 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:MaDa FaKa Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:78.154.91.28 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin ktory ode mnie padl dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi.. i Drogi kolego akurat za klamanie powinienem ci jeszcze dolozyc bana poniewaz siedzialem na spec wiec nawet nie orietujesz sie kto jest adminem a kto nie jest
MMaDDA FFaKKa Napisano 2 Stycznia 2016 Autor #377120 Napisano 2 Stycznia 2016 W takim razie prosze o zmiane respa żeby terrorysci respili sie na respie ct a ct na terrorystach . chyba bezsens zeby na dm byl ban za kampienie wkoncu dm do cwiczenia skylla nie ?
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377125 Napisano 2 Stycznia 2016 Z awp nie ma lub porozmawiam z Opiekunem by ograniczyc lub usunac awp bo tak z jednej strony wieczne placze ze wy kampicie w tt a ct raszuje a swoje spostrzeżenia zawsze mozesz opisac w nowym temacie zmiany dotyczace serwera jesli to wszystko prosze o zamkniecie tematu
Wyimagino Napisano 2 Stycznia 2016 #377144 Napisano 2 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ W regulaminie nie ma nic na temat kampienia.
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377146 Napisano 2 Stycznia 2016 cos dlugo ci sie szukalo tego tematu heh ja juz wyjasnilem i odpowiadac na twoje chore prowokacje nie bede 4ry ostrzezenia ban 5 min nie pomaga wale 30 tyle ode mnie pozdrawiam Prosze S@ albo H@ o wypowiedz Co do Regulaminu Pisz Do Michasia mam Polecenie Banowania to banuje i jestem ciekaw jak ty solisz swoje bany czy uczciwie bo do UBT sie dostales to ci wolno podwazac slowa innego admina z innego serwera ?? jak chcesz dokonczyc swoje ataki zapraszam na pw Bo cyrku ze skargi nie bede robil
August Napisano 2 Stycznia 2016 #377147 Napisano 2 Stycznia 2016 W regulaminie nie ma nic na temat kampienia, tym bardziej, że został camp meter wyłączony. Według mnie ban niesłuszny, ale zapraszam opiekunów do ewentualnego wyjaśnienia i podjęcia decyzji. @@WD 40 @ Do tego czasu proszę o nie spamowanie w temacie, bo nic nowego już nie wniesiecie, a sprzeczki załatwiajcie na PW. //////edit Jako, że Opiekunowie mają temat gdzieś: @@EvO @@Malu
dupadupadupadupa Napisano 5 Stycznia 2016 #378977 Napisano 5 Stycznia 2016 Może i w regulaminie nie ma nic na temat kampienia, ale chyba przyznasz, że jeśli ktoś siedzi pół (albo i całą mapę) na respie TT i łapie tylko fragi wybiegające z respa CT to przeszkadza w grze. A przecież nie chcemy żeby ktoś przeszkadzał graczom grać Jakby gracze nie pisali nic to bym nie reagował. Ale gdy zaczyna się robić spam na u@, gracze za przeproszeniem kurw*ją i zaczynają wyzywać tych, którzy kampią to coś jest tu nie halo. Ja też rozdałem wiele banów za kampienie, a kicków to już setki. My tylko umilamy grę innym To chyba normalne, że chcemy żeby się fajnie grało, a nie żeby gracze (w tym również i my, admini) dostawali kurw*cy, prawda? Dodajcie zapis do regulaminu i nie będzie żadnego problemu. Jeśli idek za to dostanie ostrzeżenie w dziale Adminów proszę o odebranie rangi. Powód odebrania rangi? BO SPRAWUJĘ PORZĄDEK! Jeśli ktoś chce sobie kampić to niech idzie na FFA, 4fun czy coś innego. Na DM toczy się DYNAMICZNA rozgrywka.
EvO Napisano 5 Stycznia 2016 #379102 Napisano 5 Stycznia 2016 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp Chyba wszystko jasne. To jest DM, dynamika gry jest tutaj duża. Kamperzy przeszkadzają w grze, opiekun informował adminów, aby zwracali uwagę na serwerze na uciążliwe i regularne kampienie gracza. Długość bana dość kontrowersyjna, jednak sam się przyznałeś "jak zwykle", czyli 1 raz to to nie jest. Poza tym ban już dawno minął i nie widzę sensu dłuższego wałkowania tego.
EvO Napisano 5 Stycznia 2016 #379103 Napisano 5 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
2
2
1
Popularne Dni
2 Sty
8
5 Sty
3
Najaktywniejsi w tym temacie