MMaDDA FFaKKa Napisano 2 Stycznia 2016 #377103 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:MaDa FaKa Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:78.154.91.28 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377116 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Tlumaczylem 10 razy To nie serwer FFA ze z AWP sie nie kampi szczegolnie TT Wiec drogi mentosie kicki i bany po 5 min nic nie daja Zaraz zaloze temat o zwiekszenie kary za kampienie bo to jest gracz ktory mial juz wiecej banow w szczegolnosci za kampienie Drogi graczu nie klam ze mnie ubiles bo niestety ale nie bralem udzialu w grze tylko siedzialem na spec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377117 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry:MaDa FaKa Godzina, data zdarzenia:14:35 -14:40 2016-01-02 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:78.154.91.28 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp a tu admin ktory ode mnie padl dal mi bana podajac powod 'kampisz' co bylo bardzo dziwne nie dlugo beda bany za to ze ktos z pistoletem chodzi.. i Drogi kolego akurat za klamanie powinienem ci jeszcze dolozyc bana poniewaz siedzialem na spec wiec nawet nie orietujesz sie kto jest adminem a kto nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaDDA FFaKKa Napisano 2 Stycznia 2016 Autor #377120 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 W takim razie prosze o zmiane respa żeby terrorysci respili sie na respie ct a ct na terrorystach . chyba bezsens zeby na dm byl ban za kampienie wkoncu dm do cwiczenia skylla nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377125 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Z awp nie ma lub porozmawiam z Opiekunem by ograniczyc lub usunac awp bo tak z jednej strony wieczne placze ze wy kampicie w tt a ct raszuje a swoje spostrzeżenia zawsze mozesz opisac w nowym temacie zmiany dotyczace serwera jesli to wszystko prosze o zamkniecie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 2 Stycznia 2016 #377144 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 http://multi-head.pl/index.php?/topic/15815-regulamin-serwera-dd2dm/ W regulaminie nie ma nic na temat kampienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 2 Stycznia 2016 #377146 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 cos dlugo ci sie szukalo tego tematu heh ja juz wyjasnilem i odpowiadac na twoje chore prowokacje nie bede 4ry ostrzezenia ban 5 min nie pomaga wale 30 tyle ode mnie pozdrawiam Prosze S@ albo H@ o wypowiedz Co do Regulaminu Pisz Do Michasia mam Polecenie Banowania to banuje i jestem ciekaw jak ty solisz swoje bany czy uczciwie bo do UBT sie dostales to ci wolno podwazac slowa innego admina z innego serwera ?? jak chcesz dokonczyc swoje ataki zapraszam na pw Bo cyrku ze skargi nie bede robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Stycznia 2016 #377147 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 W regulaminie nie ma nic na temat kampienia, tym bardziej, że został camp meter wyłączony. Według mnie ban niesłuszny, ale zapraszam opiekunów do ewentualnego wyjaśnienia i podjęcia decyzji. @@WD 40 @ Do tego czasu proszę o nie spamowanie w temacie, bo nic nowego już nie wniesiecie, a sprzeczki załatwiajcie na PW. //////edit Jako, że Opiekunowie mają temat gdzieś: @@EvO @@Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 5 Stycznia 2016 #378977 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Może i w regulaminie nie ma nic na temat kampienia, ale chyba przyznasz, że jeśli ktoś siedzi pół (albo i całą mapę) na respie TT i łapie tylko fragi wybiegające z respa CT to przeszkadza w grze. A przecież nie chcemy żeby ktoś przeszkadzał graczom grać Jakby gracze nie pisali nic to bym nie reagował. Ale gdy zaczyna się robić spam na u@, gracze za przeproszeniem kurw*ją i zaczynają wyzywać tych, którzy kampią to coś jest tu nie halo. Ja też rozdałem wiele banów za kampienie, a kicków to już setki. My tylko umilamy grę innym To chyba normalne, że chcemy żeby się fajnie grało, a nie żeby gracze (w tym również i my, admini) dostawali kurw*cy, prawda? Dodajcie zapis do regulaminu i nie będzie żadnego problemu. Jeśli idek za to dostanie ostrzeżenie w dziale Adminów proszę o odebranie rangi. Powód odebrania rangi? BO SPRAWUJĘ PORZĄDEK! Jeśli ktoś chce sobie kampić to niech idzie na FFA, 4fun czy coś innego. Na DM toczy się DYNAMICZNA rozgrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Stycznia 2016 #379102 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Uzasadnienie:A wiec kampie sobie jak zwykle z awp Chyba wszystko jasne. To jest DM, dynamika gry jest tutaj duża. Kamperzy przeszkadzają w grze, opiekun informował adminów, aby zwracali uwagę na serwerze na uciążliwe i regularne kampienie gracza. Długość bana dość kontrowersyjna, jednak sam się przyznałeś "jak zwykle", czyli 1 raz to to nie jest. Poza tym ban już dawno minął i nie widzę sensu dłuższego wałkowania tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Stycznia 2016 #379103 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi