TheVentursky Napisano 31 Maja 2017 #452665 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Siemanko, chciałbym zgłosić mały problem gdy wbijam na serwer gdy gra mój brat wyświetla mi się coś takiego jak na podanym załączniku albo jak ja gram on ma to samo proszę o pomoc. Serwer: Multi-Head.pl [CS:GO #6] @1shot1kill.pl z góry dzięki za pomoc PS. NIE WIEM CZY W DOBRYM MIEJSCU ZAMIESZCZAM POST JAK COŚ TO PRZEPRASZAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Maja 2017 #452699 Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Granie na jednym steam w tą samą gre jest niemożliwe. Możesz ewentulanie łączyć sie na non-steam a brat na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVentursky Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452814 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 tylko że oboje gramy non-steam myśle że za to bana nie dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Czerwca 2017 #452815 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Któryś z Was musi zmienić nsa na inną wersję. Prawdopodobnie macie identyczną + to samo IP więc serwer generuje Wam ten sam SID (a na serwerze nie mogą być dwie osoby z tym samym SIDem). TheVentursky dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVentursky Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452818 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 a wiesz może jak to zmienić ? w sensie czy mógłbyś powiedzieć jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Czerwca 2017 #452819 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Zainstalować innego NSa. Sprawdź jaką wersję ma Twój brat i po prostu zainstaluj inną. Na MH mamy Non-steama do pobrania http://cssetti.pl/download i google również puchną od liczby instalek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVentursky Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452822 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 aaa bo chodziło inną wersje csa a ja się zastanawiam o jakiego nsa chodzi ok to problem chyba rozwiązany tylko jeszcze jedno pytanie dawniej nam to działało to co się stało teraz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Czerwca 2017 #452823 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Godzinę temu, TheVentursky napisał: ok to problem chyba rozwiązany tylko jeszcze jedno pytanie dawniej nam to działało to co się stało teraz?? Wygenerowało Wam inne, te same SteamID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVentursky Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452824 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 teraz nie chciałbym wyjść na chetera ale pobrałem tego zombie cos tam do zmiany steamID zmienilem i dalej nic nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Czerwca 2017 #452829 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Godzinę temu, TheVentursky napisał: teraz nie chciałbym wyjść na chetera ale pobrałem tego zombie cos tam do zmiany steamID zmienilem i dalej nic nie działa Chłopie Ty się o bana prosisz, steamID changery = perm z miejsca. Sprawdzałem teraz i ustawienia serwera są w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVentursky Napisano 1 Czerwca 2017 Autor #452830 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 spokojnie już usunąłem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nolifek Napisano 4 Czerwca 2017 #453230 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Zainstaluj innego CS tak jak napisał @SUNN. #URLOP Niech twój brat gra na tym: https://cssetti.pl/download A ty graj na tym: http://cs-nonsteam.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454348 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Wszystko zostało wyjaśnione w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454349 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi