Nolifek Napisano 1 Czerwca 2017 #452747 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Mój nick: MrTuq @#HEDSZOT#@ Nick oskarżonego: * Sitek * Opis sytuacji: Dostał ładnego HeadShot'a z deagle i napisałem "Ale ryj", on zaczyna się do mnie sapać. Każdy wie, że określenie ryj odnosi się do strzelonego HeadShot'a , więc nie wiem czemu ma problemy. Dowody: Czego oczekujesz?: By użytkownik dostał ostrzeżenie, myślę, że ban może być lekko zbyt pochopną decyzją Czas i data: 01.06.2017 STEAM ID oskarżonego: STEAM_0:4:133402259 Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Nolifek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Czerwca 2017 #452749 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Oprócz tego tekstu "Ryj?" , niżej widać jeszcze bardzo brzydką wiązankę , więc gracz odpocznie na 20 minut. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=17565 Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 #452751 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 (edytowane) 8 minut temu, :.Aureox:. napisał: Oprócz tego tekstu "Ryj?" , niżej widać jeszcze bardzo brzydką wiązankę , więc gracz odpocznie na 20 minut. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=17565 Ja daję bana na 12 godzin. Gracz obraził mamę drugiego gracza (nie ważne w jaki sposób + według mnie ewidentnie chodziło o "starą"), takie zachowanie nie będzie tolerowane. Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Inte Tillgänglig Danke:* Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 #452752 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi