z.r.a.z. Napisano 1 Czerwca 2017 #452900 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Data: od dziś do 18/06 Powód: na załączonym obrazku, średnio z większym ruszaniem paluszkami Oznaczeni: @Inte Tillgänglig Danke:* Tylko od adminowania na serwerze, napisać krótką notkę palcem dam radę i myszka kliknąć tu i tam na forum też, dlatego @LOVASSS od moderowania wolne mi daj na dzień dwa teraz bo troszkę boli, ale ogólnie to jestem i urlop tylko od adminowania na serwerze. BTW: jakby było coś za dużo czitersów i jak będę dostępny tu/steam to każdy może pisać, a wejdę na serwer na spec - tu chodzi o grę tylko. Pozdr, Ja HaZarD i Bene dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Czerwca 2017 #452902 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi