Pablito :D Napisano 4 Czerwca 2017 #453406 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Data zdarzenia:04.06 Nick gracza: @Mariola Dowody: http://www59.zippyshare.com/v/M0IjBqri/file.html Świadkowie:nie potrzeba Uzasadnienie: proszę o dodanie ostrzeżenia w dziale adminowskim za kulturkę adminki @SUNN. #URLOP @happy Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Pablito :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453420 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Jeśli to był ban na 30 minut, to ja nie skomentuje tego bo żal.pl przy moim komentarzu byłby pikusiem. @Pablito :D jeśli ja mam za to dać ostrzeżenie, cokolwiek to śmiechu warte. Wiem jaki bywasz, wiem że jak ktoś coś Ci powie, od razu ruszasz z całą lawiną. Ale za takie coś serio? Brak mi słów. Bezzi i Mariola dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 4 Czerwca 2017 #453421 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi