Mamusiaa Napisano 5 Czerwca 2017 #453498 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Nick cheat'era: 4: 'Son Gohan' Godzina, data zdarzenia: 05.06.2017 jakieś 10 minut temu Mapa: awp_india Serwer: CS:GO AWP Link do demka: http://www82.zippyshare.com/v/pHXvqysx/file.html STEAM_ID/IP: 88.71.235.196:27005 [STEAM_2:0:378397501] Uzasadnienie: Z nudów wchodzę na awp no i widzę że jest admin i od razuu widzę koleś jest odpalony no i myślałam że kręci demko i zaraz bana dostanie. No i czekam i czekam i patrzę dostał bana,ale "Wstaw screeny na Multi_Head.pl" padłam śmiechem. @Adrian123nie wiem co Ty robiłeś, amxx napisane masz 8/10, i nie widziałeś że koleś lata momentami na SH ? No zgłosić to musiałam, no sorry . Demko króciutkie, bo myślałam że Adrian go zbanuje tak jak powinien,lecz się pomyliłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian123 Napisano 5 Czerwca 2017 #453501 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 No sorki ,jak dla mnie to on miał ,,wh " Dostał bana takiego jaki uważałem za stosowny wstawi Ssy to sie przekonasz miał czy nie miał....A co do demka to nie zawsze krece, lepiej dać takiego bana ,aby nie wrócił a na krecenie demka nawet nie miałem czasu ,bo mi spamowali na usayu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Czerwca 2017 #453506 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Czyli jak ktoś ma aima, sh to robimy ss? Gracz ma bana poczekam na ss,y ;d A z Tobą porozmawiam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 5 Czerwca 2017 #453507 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi