LoL2014 Napisano 6 Czerwca 2017 #453782 Napisano 6 Czerwca 2017 Twój nick podczas gry: $LoL$ Godzina, data zdarzenia: 16:15 06.06.2017 Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Chodzi mi o sprawę stąd Nie wiedziałem, że jeśli mam możliwość wejścia na wasze inne serwera podczas gdy mam bana to liczy się to jako ab. Grałem na wielu sieciach i z reguły jak chciałem wbić na inny serwer z sieci to pokazywało mi że mam bana. Tutaj po prostu sobie na luzie mogłem wbić bez zmiany ip czy czegoś i totalnie nie sądziłem że to się liczy jako ab. Ssy miałem czyste i nikomu nie szkodziłem. Więcej tego błędu na pewno nie powtórzę i prosiłbym o ub. Tak wgl jakbym miał znaleźć 100 for z cs'a gdzie mógłbym dać tą reklamę? Chyba że chodzi o coś innego.
Bezzi Napisano 6 Czerwca 2017 #453788 Napisano 6 Czerwca 2017 Ip nie zmieniłeś tylko SID nagle wersja cs,a sama sie zmieniła, proszę Cię Owszem ss masz czyste, ale zrobiłeś błąd wchodząc na inny serwer a mogłeś poczekać nic nie poradze, że zrobiłeś głupotę. Jest więcej sieci jak 100 nie wiem ile dokładnie, ale na pewno znajdziesz te sto żeby zrobić reklamy.
Bezzi Napisano 6 Czerwca 2017 #453790 Napisano 6 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
6 Cze
3
Najaktywniejsi w tym temacie
Bezzi 2 posts
LoL2014 1 post
Popularne Dni
6 Cze 2017