Zaplacone ??? Napisano 6 Czerwca 2017 #453809 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Nick:Frugo Wiek:No mam 16 lat Doświadczenie:jeszcze nie byłem ale sądze żę sie sprawdze AMMX 4-10 Staż: no gram grubo z 5-6 lat Konto:Non Steam Dlaczego Ja:Chciałem dołaczyć do grupy administratorów tego serwera ponieważ dardzo lubie ten serwer i jest tam prare spraw które może admin tylko zrobic a go czasami nie ma .Pozatym gram na tym serwerze z bratem (17 lat),(Wojciech) i można go nauczyc amxx Czas:No ja to z 2 godz a brat tez 2 wiec po 4 wychodzi Kontakt: email - [email protected] Gametrack:https://cache.gametracker.com/player/Frugo/80.72.41.212:27330/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Czerwca 2017 #453829 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Przyznam szczerze że GT mnie tak przeraża jakbyś nolife był na serwerze. Tyle przegrane nawet Ciebie kojarzę. Tak na serio, to chyba kpina. Odrzucam + kosz. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Czerwca 2017 #453830 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi