Malowany Człowiek Napisano 6 Czerwca 2017 #453831 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Twój nick podczas gry: Malowany Człowiek Godzina, data zdarzenia: ok. 20:45 06.06.2017 Mapa: de_eldorado STEAM_ID / IP: / STEAM_0 : 0 : 33225832 Uzasadnienie: Ja rozumiem, że Okoń jest świeżym adminem, ale jak mam rozumieć bana za predatora na respa przed 7s skoro mój predator wylądował na chłopie obok zegara i zanim go trafił przeleciał za nim pół mapy. Jeżeli Okoniu nie masz pewności, ani dowodów złamania regulaminu, to jak możesz banować? Poczytaj sobie zasady adminowania, bo widzę, że ta lektura dopiero przed Tobą. No chyba, że masz uzasadnienie dla mojego bana, to bardzo chętnie przeproszę, a i z ciekawością obejrzę te demko czy tam ssy. Nawet w połowie bym się tak nie wkurzył, ale tak mnie zdjąć bez żadnego upomnienia jak mam platynową kosę to bardzo nieładnie. Tym bardziej, że na serwie jestem często i w ogóle regulaminu nie łamię, więc weź się chłopie czasami odrobinę zastanów. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Czerwca 2017 #453836 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 @^^RYBSON^^ zapraszam. Masz 24 godzinny na przedstawienia dowodów w postaci demka ( własne albo HLTV ) albo w postaci ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malowany Człowiek Napisano 6 Czerwca 2017 Autor #453838 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 No to zwracam honor Okoniowi, bo myślałem, że to On mnie wywalił. Okoniu, wybacz Nie wiedziałem nawet, że Rybson adma ma. Born i happy dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 6 Czerwca 2017 #453852 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Dostałem 2 wiadomości na u@ że predator poleciał na resp, sam screena zrobić nie zdążyłem. Brak dowodów. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Czerwca 2017 #453856 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Masz mieć dowody przy banowaniu od 30 minut wzwyż. Same wiadomości na u@ nie wystarczają. @happy zostawiam go w twoje ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Czerwca 2017 #453857 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi