5g_KoLoS Napisano 7 Czerwca 2017 #453946 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar steam Tematyka: kamienica Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): załączony Kolorystyka : Najlepiej jeżeli utrzymane byłoby w kolorystyce mojego avka z forum bądź w trójkolorze Legii Rozmiar: avatar na steam Napis: PRG KOLOS | 5g Zależy mi na dobrym napisie PRG, połączonym z KOLOS | 5g, najlepiej w stonowanej kolorystyce, przypominającej mój avatar steam. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez 5g_KoLoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 8 Czerwca 2017 #454073 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) @5g_KoLoS który grafik wyraził zgodę na edytowanie postu ? @5g_KoLoS Na przyszłość zapoznaj się z regulaminem ptk. 11. Zleceniodawca po napisaniu zlecenia, nie może go edytować, chyba że grafik wyrazi na to zgodę. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454140 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 @~KUCYK~ edytowałem bo nie wstawiłem znaków interpunkcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Czerwca 2017 #454352 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 @~KUCYK~ bez przesady edytował post po 1 minucie, a po drugie nie było w tym czasie żadnej pracy co koliduje z tym punktem. @.:Aga:. czekamy na prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 9 Czerwca 2017 #454471 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Albandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 10 Czerwca 2017 Autor #454549 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 @Albandi kozackie, Tylko jak dałbyś radę w tym ostatnim zamienić miejscami czerwony i zielony. czerwony na dół a zielony na górę. Tak jak Ci obiecywałem dostaniesz ode mnie vipa za te prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 16 Czerwca 2017 #455635 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 (edytowane) 4. Wszystkie niewykonane zlecenia lub z braku zainteresowania tematem, zostaną zamknięte po upływie 4-7 dni. Myślę, że i tak jesteś zadowolony bo masz ustawiony avatar u siebie //Close. P.S Wrzucam do ZREALIZOWANYCH Edytowane 16 Czerwca 2017 przez ~KUCYK~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 16 Czerwca 2017 #455637 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi