DmK Napisano 8 Czerwca 2017 #454152 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Twój nick podczas gry:DmK Godzina, data zdarzenia:2017-06-08 00:21:09 Mapa:fy_snow STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:600511699 Uzasadnienie:dostałem niesłusznego bana od przema ponieważ nie mogł mnie zabić i po którymś razie jak go zabiłem dostałem momentalnie bana bez żadnego sprawdzenia (wh) nie dał ssy nawet. Proszę o szybkie rozpatrzenie tej sprawy, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRelaksie Napisano 8 Czerwca 2017 #454155 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Otóż miałem podobną sytuację chwiłę wcześniej z tym samym adminem ... Dzień wcześniej dostałem od Przemo ssy i wczoraj jak grałem znów mi dał ssy bez żadnego sprawdzenia po prostu zabiłem go o odrazu ban ssy.. Taka osoba nie powinna mieć admina bo zależy mu tylko na statystykach i nie tylko ja to zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 8 Czerwca 2017 #454158 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) @Przemo*_* Zapraszam. Masz 24h na przedstawienie dowodów. @Przemo*_* A gdzie rozpiska?, twoim obowiązkiem jest rozpisać demko podejrzanego. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 8 Czerwca 2017 #454160 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) @NaRelaksie co do ciebie to nie dałem ci bana wczoraj ani 2 dni temu pomyliłeś mnie z kimś albo ktoś wbił mi na nick i cie zbanował ale wątpię że ktoś wbił mi na nick bo nikt nie zna mojego hasła, może inny admin cie zbanował ale nie ja. @Przemo*_* Masz przedstawić dowody na gracza który napisał odwołanie, a nie wchodzić w dyskusję z kimś kogo ta sprawa nie dotyczy./Aureox Edytowane 8 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 8 Czerwca 2017 #454163 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) DMK dałem ci bana za WH mam demko tu macie link http://www28.zippyshare.com/v/WkjcMsm7/file.html Jeżeli uważasz że nie ma WH to go odbanuj moim zdaniem ma WH i to widać Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Przemo*_* Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 8 Czerwca 2017 #454164 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Wiem tylko napisałem i dałem demko. Ps. przepraszam ale muszę to napisać, NaRelaksie widzę że pięknie kłamiesz Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Przemo*_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Czerwca 2017 #454166 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 A co tu sie dzieje @Przemo*_* czekam na rozpiske. Piękny spam +1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRelaksie Napisano 8 Czerwca 2017 #454168 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Ja kłamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmK Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454176 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 ziomeeeeek dawaj tego ub bo jestem czysty a to że ktoś gra lepiej od ciebie to nie znaczy że jest odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2017 #454195 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Dobra koniec tego spamu. @DmK admin przedstawił dowód ale musi rozpisać demko. @Przemo*_* a gdzie rozpiska akcji podejrzanych? Przypominam masz 24 godziny od kiedy gracz wstawił odwołanie. Takie demka nie są uznawane za dowody i ląduje wtedy +1 dla Ciebie. Czekam cierpliwie. DmK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RalaseQ Napisano 8 Czerwca 2017 #454196 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Widziałem demko widać ewidentnie że grasz na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmK Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454198 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 hahahahahah no nie wieżeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaRelaksie Napisano 8 Czerwca 2017 #454199 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Też widziałem Demko i widać ewidentnie że to nie jest WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2017 #454201 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Jeszcze jedno słowo takie a dostaniecie po 2 warny. Czekamy na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 8 Czerwca 2017 #454203 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 09:49- od samej rozgrzewki można zobaczyć jak chodzi za graczem po ścianie gdzie gracz to i on w tą stronę tylko sie nie wychyla .. 11:09- proszę zobaczyć skacze nie widzi jak muminek podszedł za murek a on się skrada równo z esp ... od 13:11-13:24 reakcja na ściany ciągle zerka gdzie gracz jest w ścianę jak pokazuje esp idzie od tyłu by go nie zobaczył RalaseQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 8 Czerwca 2017 #454206 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Przepraszam ale czasu nie mam na rospisanie demka dopiero jutro, więc poprosiłem o to @piston , jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego zapraszam na PW. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez Przemo*_* Bezzi, KreatywnyAli, Tomass ツ i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmK Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454207 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 nie interesuje mnie to ja chce dzisiaj pograć a nie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmK Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454208 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 a i dlaczego nie dałeś ssy ?? tylko od razu ban wh ??? raki admin pozdrooooo oby więcej takich a i jak ktoś bedzie grał odpalony to czsem nie schodż bo ci się statystyki zepsują...... NaRelaksie i KreatywnyAli dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DmK Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454209 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 09:49- od samej rozgrzewki można zobaczyć jak chodzi za graczem po ścianie gdzie gracz to i on w tą stronę tylko sie nie wychyla .. dlaczego nie jest pokazane na tym demku jak go zauważyłem a jest jak juz za nim biegam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Czerwca 2017 #454210 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 @DmK a mnie też nie interesuje, wyjaśniłem Ci na pw, a ty swoje. +1 następne za spam. Odwołanie czas 24h i koniec. Masz coś jeszcze do dania w temacie? Zapraszam na pw. Tutaj koniec spamu, rozumiesz? Czyli nic nie piszemy a czekamy. UBT zapraszam do oceny i następny post który nie wnosi będzie karane znowu. piston, Born i Inte Tillgänglig Danke:* dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2017 #454219 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 (edytowane) 09:49 od rozgrzewki mijają się jak nie wiem -B 10:32 celował gdzie indziej -B 10:42 mógł wcelowany wyjść -/+B 10:53 kompletnie nie wiedział o pozycji przeciwnika -B 11:09 tutaj mogło wydawać się to dziwne, lecz zwyczajnie zobaczył gracza -B 11:22 zauważył gracza -B 11:38 po prostu kampił i czekał na gracza -B 12:00 poszedł szukać gracza i zwyczajnie poszedł na tt -B 13:27 zwykłe poszukiwanie gracza i zauważył go -B Nie wiem, gdzie zauważyłeś WH w jego grze. Gracz otrzymuje UB. Zastanów się czasem dłużej nad danym graczem. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez breed NaRelaksie i happy dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2017 #454220 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl DmK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi