SwiRusek.! Napisano 1 Stycznia 2016 #376845 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Nick: SwiRusek.! Wiek: 17 za 4 miech 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo duże miałem własne serwery, a nawet przez jakiś czas własne forum Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: około 10 lat Steam / NonSteam: Steam http://banid.pl/kto?to=0:0:59784672 Dlaczego Ty: Ponieważ myślę, że ogarne. Często widze jak ludzie się pluja do innych graczy wyzywają ich, a także często zdarza się, że ktoś czituje, a adminaniestety wtedy nie ma Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5 h Kontakt: steam, forum, ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=SwiRusek.%21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 2 Stycznia 2016 #376884 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Niestety na nie - niby masz godziny ale jakos niezbyt cię znam, trochę za wcześnie zlozyles. Nie wiem czy to ty ale coś mi się kojarzysz z tym typkiem co stawia miny w przejściach, bs-ie i drabinkach. No ale nie jestem pewny więc mniejsza z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 2 Stycznia 2016 #376921 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Owszem widziałem Cie na serwie ale jstem na nie Jestes nowy... Pozatym prujesz sie do polowy osob między innymi do mnie nie wiem o co skoro ty masz podobny nick do mnie Wiec ja nie mam zamiaru zmieniac nicku Pozdrawiam moje zdanie takie zebys poczekal jeszcze pare dni az Cie wiecej osob pozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 2 Stycznia 2016 #377043 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Wgl Cię nie kojarzę z serwera. -Nie widzę cię na serwie -I jeśli naprawdę prujesz się do połowy osób to nie spełniasz raczej tych wymogów : - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 2 Stycznia 2016 #377208 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie: -widzialem Cie raz gora dwa -nie wypowiadaj sie pod wlasnym podaniem - daj sie poznac - pograj jeszcze troche z nami i sprobuj za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 2 Stycznia 2016 #377212 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie -nie wypowiada się poda własnym podaniem. :facepalm: :facepalm: :facepalm: -Daj się poznać nowym graczą i lepiej administracji. -Zero zgłoszeń na u@. -Nie znasz regulaminu bo widze że miny na drabinkach i Bsie stawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 2 Stycznia 2016 #374675 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na razie na nie -jesteś nowy daj się poznać innym -mało aktywny w życiu serwera na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 3 Stycznia 2016 #377513 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 no oczywiscie ze nie powod chcesz pilnowac regulaminu a jak kolega lamiesz go dosyc czesto http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeek Napisano 3 Stycznia 2016 #377533 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Jestem na nie. Ze 3 dni na serwerze a nawet i nie bo go dopiero wczoraj widzialem 1 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsOgAmEr22 Napisano 3 Stycznia 2016 #377572 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Na nie -nie wypowiada się poda własnym podaniem. :facepalm: :facepalm: :facepalm: -Daj się poznać nowym graczą i lepiej administracji. -Zero zgłoszeń na u@. -Nie znasz regulaminu bo widze że miny na drabinkach i Bsie stawiasz. On nie wypowiadał się pod własnym podaniem, chłopie patrz uważniej na nick :facepalm: Jest nick @ i SwiRusek.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 3 Stycznia 2016 #377742 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Również na NIE. - Jesteś nowy, daj się poznać reszcie graczy, - Regulamin u Ciebie to porażka, w szczególności punkt z minami, - Widziałem Cię tylko raz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Stycznia 2016 #377862 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Pograj trochę, pomyśl nad przyswojeniem regulaminu i zapraszam za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi