Performance Napisano 11 Czerwca 2017 #454885 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witam mam pomysł odnośnie kill streaka mianowicie sądze że dużym urozmaiceniem byłoby mieć więcej ks tzn masz już uava i wypada ci jeszcze jeden i masz 2 ( normalnie jest ze masz 1). Zadałem takie pytanie na serwerze i ludzie odpowiadali że nie jest to zły pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Czerwca 2017 #454891 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś, napisz to po Polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 11 Czerwca 2017 #454909 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 44 minuty temu, Bezzi napisał: Nic nie zrozumiałem z tego co napisałeś, napisz to po Polsku. DO you speak polish? Mu chodzi, zeby miec podwojne UAV ( moc 2 razy uzyc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 12 Czerwca 2017 #454983 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Chodzi o to, że mając 6KS masz drugie UAV, jeśli wykorzystaleś pierwszy. Nie musisz umierać i znowu zabijać 3 osoby pod rzad, na nowe UAV. Moim zdaniem niepotrzebne, bo nie trzeba umierać, żeby zdobyć nowe UAV, starczy care package czy emergency airdrop. Moim zdaniem taka zmiana spowodowałaby, że topowi gracze, robiący luzem 10-15KS i mogący mieć nuke co mapę włączaliby UAV co rundę, a to wpływa na całą drużynę i ją faworyzuje (albo obie drużyny, jeśli jest dwóhc takich graczy przeciwko sobie). A moim zdaniem UAV ma być urozmaiceniem, dodatkiem, a nie bez przerwy działającym bonusem ułatwiającym każdemu grę. I tak UAV jest prawie ciągle bo zawsze 1-5 graczy wbije je już na rozgrzewce. Dlatego jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Czerwca 2017 #454995 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Jeśli dotyczyloby to tylko uav, c-uav to jeszcze by może przeszło.Ale jeśli ma dotyczyć wszystkiego to odpada, pomysl sobie, źe parę osób nazbiera sobie kilka sg czy predatorow...gwiezdne wojny zamiast gry ?? Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 12 Czerwca 2017 #455000 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Mija się z Celem dobrze pisze Kreatywny młyn i jeszcze większy płacz by był .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456044 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Jest dobrze jak jest. Nie będziemy wprowadzać niepotrzebnych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2017 #456045 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi