Ostry_Vaper Napisano 1 Stycznia 2016 #376654 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Nick:Ostry_Vaper Wiek: 15,5 (ur. 24.06.2000) Doświadczenie (w byciu adminem): miałem z kolegą serwerownię, bylem kilka razy adminem i mialem tez zaszczyt być opiekunem serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10): nie będe oszukiwal ze znam idealnie więc 8-8,5 / 10 Staż w CS-sie: 5-6lat Steam / NonSteam: NonSteam ale jesli dostane range to pomyślę o Steam, narazie mi poprostu niepotrzebny bo więcej czasu do tej pory spędzałem na playStation Dlaczego Ty: lubię pomagać innym i często napotykam sie na miny w przejsciach, osoby niewykonujące celów mapy, źle zachowujące się mimo iż brakuje mi te pół roku do 16lat to myślę, że spełnię swoje zadanie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: PW, Skype, ts3 Link do GameTracker'a :http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Ostry_Vaper(nie wiem dlaczego pokazuje się, że 5minut w grze spędziłem) Wszystkie wymagania dot. spedzenia czasu na serwera postaram sie w ciągu tygodnia poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 1 Stycznia 2016 #376661 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na nie: - Wiek. - Nie znam cię a gram dosyć dużo na serwerze i cię może raz widziałem. - 5 minut? To 5 godzin -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 1 Stycznia 2016 #376668 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na NIE -grasz z nami za krótko by ubiegać się o posadę admina serwera -nie masz wymaganych h na GT -pograj z nami trochę daj się poznać i złóż podanie za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry_Vaper Napisano 1 Stycznia 2016 Autor #376678 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na NIE -grasz z nami za krótko by ubiegać się o posadę admina serwera -nie masz wymaganych h na GT -pograj z nami trochę daj się poznać i złóż podanie za dwa tygodnie napisałem, że nadrobię to i czesto nie ma admina... poza tym gram tak 2h po południu i 2h w nocy wiec mysle ze moge pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 1 Stycznia 2016 #376768 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na NIE -Na pewno amx na 8,5 nieznasz -konto pod podanie -nie jestes zbyt znany na serwerze -GT -nie wypowiadaj sie pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 1 Stycznia 2016 #376781 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Na NIE kolejne podanie z serii żart - 5 minut na serwerze.. - nie znam Cię i nigdy nie widziałem podczas gry - wiek - amx na pewno też nie znasz na tyle, niech wyższa administracja Cię sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 1 Stycznia 2016 #376800 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 jestem na nie 5h na serwerze za krotko by skladac podanko na ta range dziennie grasz 3-4h? jestes u nas od 2 dni konto pod podanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 1 Stycznia 2016 #376801 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 napisałem, że nadrobię to i czesto nie ma admina... poza tym gram tak 2h po południu i 2h w nocy wiec mysle ze moge pomoc Co ty chcesz nadrobić? Nie spełniasz wymagań i nie umiesz GT odczytać jak dla mnie to bez sensu -,- Minutes Played: 302 = 5h 2min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 2 Stycznia 2016 #376923 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie.. Nie znam Cie Nie widziałem Cie na serwie. Wiek Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 2 Stycznia 2016 #376967 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie -za krótko z nami jesteś -wiek -steam -pograj z nami troche jeszcze i daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 2 Stycznia 2016 #377050 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na NIE -Nie znam Cię -Nie widziałem Cię ani razu na serwie -Steam -Godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 2 Stycznia 2016 #377199 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Oczywiscei ze na nie: - nie widzialem Cie nigdy na serwerze - godzinki - wiek - Gt - amx napewni tak dobrze nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Stycznia 2016 #377406 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi