ravder Napisano 15 Czerwca 2017 #455602 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: `Ravder http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=21929 Godzina, data zdarzenia: 1:01 16/6/2017 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:'95.171.98.138' Uzasadnienie: Witam serdecznie tych co mnie znają lub nie znają. Otóż jako nie chce mi się spać odpaliłem ceeska i włączyłem sobie ten serwer. Ja jak to ja odpaliłem swojego aima w ręce, wh w słuchawkach i się zaczęły dymy here. Od razu pewien użytkownik niespełna rozumu zauważył, że cały czas nawalam hedy z akacza. Młody gimnazjalista nie zawahał się i pisał w jaki by to sposób nie wyruchał i nie zabił mi matki. Pozdrowienia dla KREEZ <3 . Był on tak zdesperowany, że poszedł po szanowanego admina, który nadał mi permanentną blokadę na ten serwer. Dodam, że na tej serwerowni ilość tematów z moimi screenami z gry przewyższa ilość palców u człowieka. A! i jeszcze przed przyjściem zagrałem 2 rundki na innym serwerze na którym też dostałem bana, ale z ssami . Na koniec dodam, że owy admin nie sprawdził nawet mojej gry tylko po prostu wszedł i dał bana. PS. Udało mi się ustrzelić 115 fragów na 33 zgony i przez pół mapy BHopowałem scrollem xD. Folder z ssami do wglądu na priv, jest co oglądać. Pozdrawiam, Ja! Edytowane 15 Czerwca 2017 przez ravder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Czerwca 2017 #455608 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 @Thiz zapraszam z dowodami. Standardowo masz 24h na dostarczenie rozpisanego dema. ravder dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Czerwca 2017 #455803 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Admin nie przedstawił dowodów, a Ty dostajesz ub. ravder dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Czerwca 2017 #455804 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ravder dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi