RuDzik12 Napisano 16 Czerwca 2017 #455757 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Witam ! Nazywam się Marcin " RuDzik ", chciałbym złożyć podanie na administratora serwera Multi-Head [CS:GO AWP]. Dlaczego składam podanie? Dlatego, że na serwerze tym gra dużo osób i wiele z nich narzeka na graczy którzy się odpalają ( aim i wh ). Myślę, że nadaję się na administratora, gdyż potrafię dogadywać się z ludźmi, bardzo często jestem aktywny na serwerze, uwielbiam pomagać innym i nie potrafię patrzeć jak inni gracze oszukują. Zapomniałbym dodać, że z siecią waszych serwerów mam do czynienia jakieś 2 lata, aktualnie mam 16 lat. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i o jak najszybszy kontakt. Pozdrawiam bardzo serdecznie Rudzik =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Czerwca 2017 #455760 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 A ja odrzucę za 24 godziny a dlaczego? Jeśli nie będzie wzoru: Nick: Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie:Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: Link do GameTracker'a: Plus Linku do GT odrzucę podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Czerwca 2017 #455776 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Multi konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi