Skocz do zawartości

[POZYTYWNE]czemu inni tylko dostają bany 5 minutowe a ja 30 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Twój nick podczas gry: W!nn3R ! 

Godzina, data zdarzenia: 16:55  2017-06-18

Mapa:cs_wiocha

STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 0 : 1116013922 '          IP:      ' 83.27.247.142 ' 

Uzasadnienie:Witam chciałbym się odwołać od bana ponieważ napisałem na u@ jedno zdanie po czym  dostałem bana na 30 minut , a np Abuszek mnie obraził a wie że na serwerze obowiązuje kultura to czemu też 30 minut nie dostał , bo to kolega admina a ja dostałem odrazu 30 minut bana , proszę o rozpatrzenie tej sytuacji , tak samo Rzeźnik kolejny raz źle kładzie sg i dostaje tylko 5 minut bana no ciekawe !!!

Edytowane przez Winn3R
Napisano

gracz często pisze na u@ jakieś głupoty typu chcesz perk albo typu "xD" "czekaj" "uwazaj"

z cs_wiocha mam tylko kawałek z consoli 
(GRACZ) W!nn3R ! :  poczekalbys az bedzie 2.07 xD
Abuszek.! connected 
[AMXBans] [AMXBans
lecz gracz gdy jest na serwerze na mape potrafi z 10 razy napisać nie wiadomo co jakieś głupoty 
myślę że administracja serwera może to potwierdzić że gracz który złożył skargę dostał słusznie bana 

Napisano (edytowane)

tylko czemu @Pawlator nie dałeś abuszkowi bana na 30 minut , on też wie że kultura obowiązuje czemu bo to twój kolega ? i ja też mogę dać wycinek z consoli bo to łatwo przerobić xD!!! i daj dowody co taki z ciebie admin co dowodów nie ma? 

Edytowane przez Winn3R
Napisano (edytowane)

dodam jeszcze Abuszek dostał na 5 min  nie wytrzymał raz powiedział nie godne słowo do ciebie to był jego pierwszy raz jako obraza następne będą na dłużej a ty notorycznie łamiesz regulamin notorycznie dostajesz bany należał się na 30 min abuszek za kolejny raz też dostanie na tyle  ja banuje pierw na 5 min jako upomnienie kolejne razy lecą na więcej

nie działa mi screen w cs jaki nie próbuje ale są logi serwera można sprawdzić

Edytowane przez Pawlator
Napisano
Teraz, Winn3R napisał:

@Pawlator dowody pokaż a nie , bo z tego co wiem jak dajesz bana dłuższego niż 5 minut to musisz mieć dowody a narazie ich nie pokazałeś ?

powtarzam ci nie działają mi ss zauważyłem coś z tym zrobię są logi serwera (tam są dowody ) można je w każdej chwili sprawdzić

Napisano
Teraz, Winn3R napisał:

@Pawlator ja napisałem odwołanie to ty masz pokazać dowody , to co ty dajesz bany i nie zbierasz dowodów to ładny z ciebie admin no nie powiem ...

już tak nie płacz.. poproszę ostrzeżenie warna czy co tam i o ub tego gracza.. nie mam dowodów w "ss" zaczne nagrywać mapki bo tak bedzie najlepiej prócz logów serwera nie mam dowodów warna chętnie odrobie dziękuje temat do zamknięcia nie będę się bez sensu kłócić .

Napisano

Bind "." "snapshot" ss zapiszą Ci sie w folderze cstrike. 

Z tematu powstała wątek gó**o burzy. 

@Pawlator brak dowodów @Lalcia

@Winn3R Administracja zna Cie doskonale z osoby pseudo hipokryty, zgłaszasz nam coś co sam robisz. Widziałem nie raz Twoje popisy na serwerze robisz coś a później zgłaszasz nam to samo.

Brak słów.

Masz UB wracaj do gry i radze Ci przeczytaj regulamin.

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...