happy Napisano 24 Czerwca 2017 #457239 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 @BoobSON [P] Ile litrów piwa jesteś w stanie wypić w ciągu jednej minuty? [O] różnie kwestia jaka cysterna przyjedzie [P] Nauczysz mnie jak pić, ale się nie na**bać? [O] Pewnie, tylko znajdź jakiś magazyn z alkoholem, abyśmy nie tracili czasu do sklepu [P] Od ilu lat masz na swoim mięśniu pas mistrza w piciu na czas? [O] Szczerze nie twierdze mistrza czy coś, po prostu imprezy [P] Ile dziennie trenujesz? [O] Nie trenuje, po prostu sprawdzam czy nie jest zatrute. [P] <3? [O] 3< @Bezzi [P] Czemu mnie wielbisz? [O] Bo widzę siebie w lustrze [P] Dlaczego nie umiesz ocenić demka? [O] Bo jestem stary i nie te oko. [P] Co Cie kręci w @Missia? [O] To że nie wychodzi z domu i zawsze mam pewność jak wrócę to że tam jest. [P] Dlaczego chciałeś żebym przejął stery UBT? [O] Tutaj sam znasz odpowiedź na to pytanie, powiem krótko. Wydajesz się odpowiednią osobą co się nie pierdzieli z nikim, a potrafi wygarnąć. Twarde jaja zaraz po mnie. [P] Hasz czy piwo? [O] Kwestia co rzucą [P] Kiedy awans? Wiadomo czyj. [O]Nie wiem nawet, kwestia wyższych i zarobków. @BORN2KILL. [P] Kiedy op ubt? 44goat.gif [O] A co nie ma tak nikogo? [P] Czy masz duży brzuch od piwerka? [O] [P] Ile potrafisz wypić? [O] Nie wiem jeszcze tego nie oceniłem Kwestia dnia [P] Dlaczego jesteś leniem? [O] Jestem leniwy z natury, a z naturą lepiej żyć w zgodzie. [P] Pozdrowisz? [O]Pozdrawiam @:.Aureox:. [P] Jak się znalazłeś na Multi Kupie? [O] Jak inny dostałem kilka razy ssy do mojej kolekcji i tak jakoś zostałem. [P] Jak bardzo nie kochasz Bebzika? [O] Zapytaj sie go lepiej ile paucze dziennie przez to. [P] Robisz masę czy rzeźbę ? [O] Masę dawno mam, teraz staram się rzeźbe, ale przez nadmiar moich obowiązków nie ma czasu. Więc pozostaje przy masie. [P] Jaki sport Cię interesuję ? [O] Sport, głównie piłka nożna ale tylko reprezentacji, oraz siatkówka i piłka ręczna ( mistrozstwa i igrzyska wyłącznie ) [P] Jeśli musiałbyś czegoś nauczać , czego byś nauczał? [O] Człowiek całe życie się uczy. Nie ma wyboru, jak musze się czegoś nauczyć robię to. [P] Co najbardziej cenisz sobie w prawdziwej Kobiecie ? [O] Uśmiech, radość i wyrozumiałość. Najbardziej cenione jest zaufanie, miłość. @Doman [P] to prawda, że nauczysz mnie pić? [O] Pewnie, jedna impreza i zapomnisz o mnie. [P] bardzo mnie lubisz? [O] Lubie ale nie tak bardzo, aby być......... [P] co o mnie sądzisz? [O] Co ja moge sądzić o Tobie, oprócz tego że jesteś udany. [P] zrobimy grilla? [O] pamiętaj o kiełbaskach [P] szanujesz mnie choć trochę? [O] Każdego szanuje na taki sposób, jak szanuje mnie. Ty mnie dobrze szanujesz to i ja Ciebie. @Th3End [P] Ile ważysz? [O] Z jajami 94kg bez jaj 71kg [P] Co podoba Ci się w kobietach? Rozwiń wypowiedź. [O] W kobietach, o boziu zadales pytanie. Jeszcze mi karzesz rozwijać, masakra. Powiem tak w kobietach podoba mi się uśmiech, charakter kwestia u jakiej kobiety, organizacja, pasja. Cięzko mi powiedizeć bo są różne typy kobiet. [P] Interesujesz się sztukami walk #KSW #UFC? [O] KSW Tak , UFC już nie. [P] Ile zarabiasz? [O] Nie powiem tego, ale powiem Ci że dużo pracuje, aby osiągnąć cel. Niestety nie mam wygranej w totolotka aby być milionerem, ale wystarcza mi z wypłaty do wypłaty. [P] Gdzie pracujesz? Son w Holandii [P] Podoba Ci się Twoja robota, jeśli tak, to dlaczego, a jeśli nie to dlaczego? [O] Mimo więcej roboty to o wiele lepiej. Tylko że praktycznie sami zagraniczni i po ang. gadać ale tak to ok jest. [P] Dlaczego robisz tzw. "Końskie zaloty" do Michaliny, dobrze wiedząc, że ma chłopaka? [O] Bo może ma chłopaka, ale kto powiedział czy nie chce mieć faceta, mężczyzny jak ja? Bezzi, Missia, Doman i 2 innych dodali reakcje 1 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 24 Czerwca 2017 #457251 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Słabo rozwinąłeś pytanie o kobietach, więc będziesz łamany na kole staruszku. No fajnie, fajnie, lepszy mięsień piwny brzuszny, niż garb, też tego się trzymam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457253 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Tylko happy potrafi odpowiadać na pytania przez miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Czerwca 2017 Autor #457294 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 3 godziny temu, Th3End napisał: Słabo rozwinąłeś pytanie o kobietach, więc będziesz łamany na kole staruszku. No fajnie, fajnie, lepszy mięsień piwny brzuszny, niż garb, też tego się trzymam. Nie miałem czasu na to wszystko. 3 godziny temu, Bezzi napisał: Tylko happy potrafi odpowiadać na pytania przez miesiąc Ja się dwa dni temu dowiedziałem że miałem, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi