kameleonn Napisano 24 Czerwca 2017 #457283 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Data zdarzenia:dzis Nick gracza: Sqad_since/mst.hejter Dowody: -wszystko jest w bansiehttps://scr.hu/dRw346 Świadkowie: - banan i bakus Admini csgo#9 Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457284 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Nie wbił na aktywnym banie, ponieważ dostał ode mnie UB, wiesz czemu? Nie ma możliwości bugowania skrzyń ponieważ wczoraj został wgrany /jackopot gdzie nie ma możliwości dodawnia skrzyń, ale okey pokaż dowody i dodam bana na nowo jak taka sytuacja miała miejsce. @happy I jeszcze jedno dlaczego UB, gracz nie ma możliwości żeby sie odwołać ponieważ na forum nie można sie zarejestrować z racji, że jackpot jest tylko do kluczy to czekam na dowody jego bugowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 24 Czerwca 2017 Autor #457285 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 bezzi wbil wczesniej prosil mnie abym wbil na ts po tym jak dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457286 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Jakieś dowody, że wszedł na AB? Proszę także o dowody za bugowanie, chce zobaczyć za co banujecie graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 24 Czerwca 2017 Autor #457287 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 https://scr.hu/MaNDky troche to dziwne iz typek ktory ma s3 i kilka godzin przegrane ma ponad 200 kluczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457288 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 To nie jest bugowanie jeśli ktoś dodaje klucze do puli, ktoś może wrzucić 500 a ktoś 1 i osoba, która dała ten jeden może wygrać. Ustawka nie jest zabroniona klucze sie powielają to fakt jest ich masa tylko co z tych kluczy skoro nie ma skrzyń ;] Skoro rozdajesz bany za jedno zdanie to boję sie napisać ile ja mam kluczy Po za tym jak napisałeś 17 minut temu, Burak napisał: Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy Pytanie dlaczego jak sam twierdzisz wszedł na AB a Ty go nie zbanowałeś i teraz prosisz o bana, dziwne to dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 24 Czerwca 2017 Autor #457289 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 wtedy myslalem iz to byl jego kolega potym jak wezwal mnie na ts wszedlem do bansa ale juz wyszlem z cs wiec bylo za pozno na bana bo go tez juz nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457291 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 15 minut temu, Burak napisał: wtedy myslalem iz to byl jego kolega potym jak wezwal mnie na ts wszedlem do bansa ale juz wyszlem z cs wiec bylo za pozno na bana bo go tez juz nie bylo Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, banuj z rozwagą na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Czerwca 2017 #457293 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi