Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]wbil na aktywnym banie

kameleonn

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 1.6 GO:MOD
  •  VIP

Data zdarzenia:dzis

Nick gracza: Sqad_since/mst.hejter

Dowody: -wszystko jest w bansie
https://scr.hu/dRw346

Świadkowie: - banan i bakus Admini csgo#9

Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy 

• Premium

Nie wbił na aktywnym banie, ponieważ dostał ode mnie UB, wiesz czemu? Nie ma możliwości bugowania skrzyń ponieważ wczoraj został wgrany /jackopot gdzie nie ma możliwości dodawnia skrzyń, ale okey pokaż dowody i dodam bana na nowo jak taka sytuacja miała miejsce. 

@happy

I jeszcze jedno dlaczego UB, gracz nie ma możliwości żeby sie odwołać ponieważ na forum nie można sie zarejestrować z racji, że jackpot jest tylko do kluczy to czekam na dowody jego bugowania.

• Premium

To nie jest bugowanie jeśli ktoś dodaje klucze do puli, ktoś może wrzucić 500 a ktoś 1 i osoba, która dała ten jeden  może wygrać. Ustawka nie jest zabroniona klucze sie powielają to fakt jest ich masa tylko co z tych kluczy skoro nie ma skrzyń ;] 

Skoro rozdajesz bany za jedno zdanie to boję sie napisać ile ja mam kluczy :S 

Po za tym jak napisałeś 

17 minut temu, Burak napisał:

Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy 

Pytanie dlaczego jak sam twierdzisz wszedł na AB a Ty go nie zbanowałeś i teraz prosisz o bana, dziwne to dla mnie.

• Premium
15 minut temu, Burak napisał:

wtedy myslalem iz to byl jego kolega potym jak wezwal mnie na ts wszedlem do bansa ale juz wyszlem z cs wiec bylo za pozno na bana bo go tez juz nie bylo

Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, banuj z rozwagą na przyszłość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...