Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]wbil na aktywnym banie

kameleonn

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia:dzis

Nick gracza: Sqad_since/mst.hejter

Dowody: -wszystko jest w bansie
https://scr.hu/dRw346

Świadkowie: - banan i bakus Admini csgo#9

Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy 

Nie wbił na aktywnym banie, ponieważ dostał ode mnie UB, wiesz czemu? Nie ma możliwości bugowania skrzyń ponieważ wczoraj został wgrany /jackopot gdzie nie ma możliwości dodawnia skrzyń, ale okey pokaż dowody i dodam bana na nowo jak taka sytuacja miała miejsce. 

@happy

I jeszcze jedno dlaczego UB, gracz nie ma możliwości żeby sie odwołać ponieważ na forum nie można sie zarejestrować z racji, że jackpot jest tylko do kluczy to czekam na dowody jego bugowania.

To nie jest bugowanie jeśli ktoś dodaje klucze do puli, ktoś może wrzucić 500 a ktoś 1 i osoba, która dała ten jeden  może wygrać. Ustawka nie jest zabroniona klucze sie powielają to fakt jest ich masa tylko co z tych kluczy skoro nie ma skrzyń ;] 

Skoro rozdajesz bany za jedno zdanie to boję sie napisać ile ja mam kluczy :S 

Po za tym jak napisałeś 

17 minut temu, Burak napisał:

Uzasadnienie:w bansie maja te same ip jest to jedna osoba ktora odemnie dostala bana za bugowanie kluczy 

Pytanie dlaczego jak sam twierdzisz wszedł na AB a Ty go nie zbanowałeś i teraz prosisz o bana, dziwne to dla mnie.

15 minut temu, Burak napisał:

wtedy myslalem iz to byl jego kolega potym jak wezwal mnie na ts wszedlem do bansa ale juz wyszlem z cs wiec bylo za pozno na bana bo go tez juz nie bylo

Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, banuj z rozwagą na przyszłość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...