Ojczym Napisano 26 Czerwca 2017 #457680 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Nick: Ojczym godzina, data zdarzenia: 19:45, 26/06/17 mapa: de_dust2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ojczym [AMXBans] Reason : ' Aktywny Ban w celu wyjasnienia zapraszam na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 30113666 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.26.243.166 ' Gdybym posiadał ss z bana na non steam to chętnie wszedłbym na forum zglosic ale nie mailem podkładki zeby ktos mi uwiezyl wiec zaczałem grac na steam bo niby bardziej wiarygodny i nie wiedzialem ze dostane bana. Gdybym wiedział ze taka sytuacja bedzie miała miejsce na pewno zgłosiłbym to juz dawno. Gram na serwerze od bardzo dawna i juz pisalem odwołanie wstawiajac ss i wszystko było w porzadku wiec proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Czerwca 2017 #457681 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Wszedłeś na aktywnym banie co było totalną głupotą, najpierw spaliłeś ns a później steam. U nas jest taka zasada, że jak ktoś wchodzi na aktywnym banie jest z miejsca zbanowany na wszystkich serwerach m-h. Porozmawiaj z H@ o taryfikatorze reklam na chwilę obecna masz ich do zrobienia 100, nie robimy wyjątków z czyjeś niewiedzy, zasady to zasady przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 26 Czerwca 2017 #457682 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Witam, Pozwolę sobie wypowiedzieć 2 zdania w temacie tego bana. Prawda, grasz długo ale nie zwalnia Cię to z przestrzegania regulaminu, a ostatnio jak wbiłem na chwilę i zobaczyłem Cię na steam to zapytałem czy dostałeś ss'y to powiedziałeś że tak ale wstawiłeś i dostałeś ub, nie sprawdziłem tego bo po chwili musiałem wyjść. Ponadto wiem że już kiedyś zrobiłeś tak samo jak któryś z adminów zrobił Tobie ss'y na nsie to wbiłeś na steam. Wg mnie nie powinieneś dostać ub i nie dostaniesz ze względu na to że dobrze wiedziałeś jaki skutek ma omijanie bana a i tak to zrobiłeś zamiast założyć temat na forum z odwołaniem od cheata, rozpisywane masz demo i jest publicznie oceniane. admin który dał Ci perma za cheaty musi być w posiadaniu takiego demka. tak gwoli ścisłości, na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Czerwca 2017 #457685 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi