woless Napisano 27 Czerwca 2017 #457785 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 NICK WOLESS WIEK;PO 30 STEAM_0:1:35813739 ZNAJOMOŚĆ AMXX 9 STAŻ W CS PRZEGRANE PRZESZŁO 5 TYŚ GODZIN,10LAT DLACZEGO JA ;ŻADKO BYWAJĄ ADMINI NA SERWERZE JA NA KOMPIE SIEDZĘ OD RANA I JESTEM DOSTEMPNY 20 GODZIN NA DOBE ,I WPROWADZAM POZYTYWNA ATMOSWERE NA SERWIE DZIENIE SPEDZAM SPORO NA CS 1,6 Z MAŁYMI PRZERWAMI KONTAKT STIM; NICK WOLESS DOSWIADCZENIE W BYCIU ADMINEM MAM SPORE BO NA WIELU SERWERACH MIAŁEM CZESTO UŻYWAŁEM WULGARYZMÓW NA MIKROFONIE ALE POTRAFIE SIE OGARNĄ I STWOŻYĆ MIŁĄ ATMOSWERE NA SERWIE CHCECIE ADMINA KTURY CZESTO JEST NA SERWIE TO WŁAŚNIE JA DECYZJA NALEŻY DOWĄS POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 27 Czerwca 2017 #457788 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Edytuj podanie bo pisanie wszystkiego caps-lockiem jest niedozwolone. I podaj link do Twojego GT z serwera - masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 29 Czerwca 2017 #458191 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Brak edycji tematu opłynęło 24h proszę moderatora o usunięcie lub zamknięcie tematu @Bezzi @Bene @SUNN. Podanie złożone na odpierdziel nawet nie zainteresowałeś się nim dodatkowo powinieneś znać podstawy regulaminu i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458638 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Brak reakcji ze strony piszącego podanie - KOSZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi