jadzia Napisano 27 Czerwca 2017 #457847 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2017 Nick: Jadzia Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: nonsteam Dlaczego Ty: poniewaz bylem juz adminem i zaczynam grqc na nowo potrzebni są admini ponieważ mało jest aktywnych z rana i ogl Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2h Kontakt: nr tele 693509029 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/jadzia/91.224.117.30:27050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 28 Czerwca 2017 #457885 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Nie wypowiem się co do Twojej propozycji poza tym, że nie masz steama i aktywność z nóg nie powala.Mam tylko radę nie podawaj numeru telefonu na publicznym forum niekoniecznie napisze czy zadzwoni do Ciebie osoba, której oczekujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jadzia Napisano 28 Czerwca 2017 Autor #457900 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Wiem ze non steam i malo aktrywnosci ponieważ nie mam zamiaru grac nałogowo i siedziec całymi dniami przed komputerem. Pragne by znow wrocic pilnowac pozqdku a pozadek by sie przydał rano pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SteeN Napisano 28 Czerwca 2017 #457941 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Na NIe -Gt w Tygodniu Bardzo Słabe -Steam -Słabe Podanie jak Dla Mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 28 Czerwca 2017 #457964 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 ja jestem za okresem próbnym mam nadzieje że jak wróciłeś to poprawisz godzinki na serwie pamiętam że jak byłeś adminem i grałeś to ogarniałeś temat steam to nie problem a dodatkowy admin by się przydał na serwie mam nadzieje że w tym temacie zapadnie odpowiedni werdykt ( zawsze można jadwiga ze stanowiska odwołać jak to miało miejsce wcześniej za brak aktywności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 29 Czerwca 2017 #458174 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Po co drugi temat, miałeś napisać do kogoś z S@ o otworzenie tamtego podania, a nie pisać kolejne. @Inte Tillgänglig Danke:* @SUNN. @happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi