FILO Napisano 28 Czerwca 2017 #457887 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Nick:FILO Wiek:29 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duze Znajomość AMXX (W skali 1-10):no z 10 Staż w CS-sie:oj juz nawet nie pamietam ale dlugo Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: Mam wieloletnie doswiadczenie na cod modach i przyda sie pomoc gdyz serwer ostatnio upada Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zalezy jak mi czas pozwala Kontakt:steam Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/FILO/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slam Napisano 28 Czerwca 2017 #457893 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na tak ponieważ był wieloletni admin na tym serwerze i swietna znajomosc amx Sunn: @Slam podaj jakieś argumenty dlaczego jesteś na tak. Głosy typu "jestem na tak", "tak" są traktowane jako nieważne i jako spam Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Slam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaKaFaza Napisano 28 Czerwca 2017 #457895 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 +wiek +doświadczenie +AMX +trafne zgłoszenia na u@ +czas w grze Oczywiście wielkie tak Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gormit lowca kotow Napisano 28 Czerwca 2017 #457896 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) na tak +wiek +doświadczenie +aktywność Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Gormit lowca kotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Czerwca 2017 #457901 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Jestem na Tak: -nadrobił aktywność -świetna znajomość regulaminu -długi staż na serwerze -doświadczenie jako admin posiada Powodzenia FILO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicharito Napisano 28 Czerwca 2017 #457909 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Napewno AMX znasz 10/10? 9 - umiesz sprawnie korzystać zamxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTPserwera wgrywać pluginy oraz ustalać cvary i masz spore doświadczenie wedycji pluginów 10/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużododatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj.wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawieniaserwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. 10/10 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużododatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj.wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawieniaserwera oraz wgrywać różne mapy modele itp.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. Jeśli dalej uważasz, że znasz amx 10/10 to nie mam zastrzeżeń, i jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 28 Czerwca 2017 #457913 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 -Kultury to za bardzo nie masz -Admin powinien być bezkonfliktowy -Z godzinami to tak średnio u ciebie bywa -Co do regulaminu to też przydałoby ci się go jeszcze raz przeczytać Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Czerwca 2017 #457914 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 + Doświadczenie + Staż na serwie - Aktywność, niby masz te minimum 7h tyg ale w niektóre dni to cie wcale nie ma - Kultura, wyśmiewanie się z graczy których zabijesz na mikro nie jest zbyt kulturalne ani nie przystaje na zachowanie admina - Admin powinien być bezkonfliktowy a przy grze z tobą o byle jaka spine nie jest trudno Gdybyś poprawił zachowanie wobec innych graczy na serwerze miałbyś moje tak ale na ten czas jestem zmuszony dać wielkie NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 28 Czerwca 2017 #457917 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 doświadczenie + staż na serwie + amx 10? Jeśli na prawdę byś to udowodnił na przykład wgrywając pluginy duży + ALE kultury brak całkowity, gracz konfliktowy łatwo wyprowadzić Cię z równowagi i tracisz nad sobą kontrolę, aktywność na kolana nie powala --- Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 28 Czerwca 2017 #457923 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Jestem na TAK +poprawiłes godziny --> Pokazałes że jednak chcesz cos zrobić dla serwera +steam +wiek +doswiadczenie - z tym AMX to może za dużo Okres próbny 2 tygodnie w związku że są wypowiedzi na nie Życzę powodzenia @FILO zgłos się na PW z SID Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Gustaw Poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 28 Czerwca 2017 #457924 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi