Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data zdarzenia:2017-06-28 20:50-21:20

Nick Admin Doman ( Chyba ,że inny jakis pseudoadmin)

Sytuacja Wchodzi na serwer PseudoAdmin , gramy Lou oraz Andrzej Duda używana niecenzuralnych słów na mikro oraz say ( jak 88% osób grających na serwerze). Osoby Lou i Andrzej Duda osoby które grają codzień prawie na serwerze prezentuja jakiś poziom dostaja za to ban na 30 min. Dziecko które pierwszy raz widziałem krzyczy przez mikro i prowokuje graczy do wyzywania nie dostaje bana ( juz nie mówie mikro +16). Dopiero po kilku interwencjach moich na @sayteam dostaje bana. Rozumiem ,że dzieci bronia dzieci (Doman lub jakis pseudoadmin +15 czy +16) ale wole grać z lepszymi graczami.

Ps.Chyba ,że nie zależy na poziomie serwera i stałych graczach to  proszę o zamknięcie skargi.

Edytowane przez zyga16
Napisano

Po pierwsze, jeśli nie znasz sytuacji drogi kolego, to ładnie Cię proszę, nie oceniaj, tym bardziej, jeśli nie znasz mej osoby , to nie nazywaj mnie dzieckiem, oraz pseudoadminem, bo równie dobrze mógłbym to nazwać obrazą w moją stronę. Ja nadałem bana tym dwóm osobom, a zainterweniowałem w sprawie romana dopiero, gdy usłyszałem jego prowokację, bo nie miałem dowodów, jestem osobą bardzo rygorystyczną, wręcz do bólu i nie zrobię czegoś, póki nie mam na to niezbitych dowodów. Taka mała informacja na przyszłość. :D

Co do samego bana dla Twoich kolegów, nie wiem skąd oni się urwali, czy coś, ale ja "pochodzę" z grupy osób, które do siebie się wyrażają z szacunkiem i wzajemną kulturą słowa, oraz osobistą, oraz oczywiście prowadzę swój serwer, na którym przestrzega się kultury, więc być może to dlatego, nie jestem stałym graczem serwer OnlyDD2#2 i tam panują inne tradycje niż na moim, to jest nie do podważenia, lecz jak mówiłem, wykonuję moją pracę tak, jak mnie nauczono. ;)

Mam nadzieję, że wyjaśniliśmy sobie pewne rzeczy, oraz że powód spóźnionej reakcji był zrozumiały, także ban dla dwojga graczy.

Tyle z mojej strony, miłego wieczoru życzę. :)

@Inte Tillgänglig Danke:* @Bezzi 

Napisano

Ale na kogo skarga i dowody. Bo piszesz "chyba doman" to wgl. nie rozumiem. Jesli skarga musza byc dowody, wiec czekam. Bo skargi wgl. nie rozumiem.

@Th3End czasem ktos pisze na u@ raz na kilka minut to admin moze nie zauwazyc.

Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...