Makumba123 Napisano 30 Czerwca 2017 #458293 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witam mam problem bo wczoraj zakupiłem premium i normalnie grałem i przy kupowaniu trzeba było założyć hasło wszystko było ok.Dzisiaj wchodzę na csa i nie mogę wejść na serwer ponieważ pisze "nieprawidłowe hasło" nawet nie wiem gdzie bym miał je wpisać prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Czerwca 2017 #458311 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 @S0B0T4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 30 Czerwca 2017 #458312 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Kliknij ~ (tyldę), odpali Ci się konsola i wpisz w nią setinfo _pw "hasło które wpisałeś podczas kupna usługi" Potem wejdz na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialutkii Napisano 30 Czerwca 2017 #458315 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Jeżeli znasz hasło i przy ładowaniu serwera wyskakuje Ci komunikat że Nieprawidłowe hasło to znaczy że musisz się zalogować. Zalogowanie się na premium jest banalne. Po prostu musisz wejść w konsole "Przycisk nad TAB" i wpisać komendę setinfo _pw "Twojehasło" czyli np. setinfo _pw rokokoko Jeżeli dalej nie możesz się zalogować to jest jeszcze inny sposób mianowicie: 1. Wejdź w folder tam gdzie masz zainstalowanego cs-a 2. Następnie wejdź w folder cstrike. 3. Wyszukaj pliku config.cfg 4. Otwórz go w jakimkolwiek notatniku. 5. Jeżeli otworzyłeś go to musisz zjechać na sam dół notatki i wpisać. 6. setinfo "_pw" "Twojehasło" A w przypadku gdy zapomniałeś hasła należy zgłosić się do któregoś z właścicieli bądź Super Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2017 #458591 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Napisz do mnie w tej sprawie. @Bene, sobota nie ma dostępu do sklepu, tylko administracja (S@, H@) na przyszłość. Bene dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2017 #458592 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi