Ripton Napisano 1 Lipca 2017 #458570 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Wychodzę z propozycją przerobienia serwera zombie na basebuilder. Serwer stoi cały czas pusty i ma tylko 6 slotów wiec może przerobienie go na bb będzie dobrym pomysłem @Malu #URLOP @aquax Pozdrawiam. Edytowane 1 Lipca 2017 przez Ripton Baniatowaty, Born, DaNoN^^ i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 5 Lipca 2017 Autor #459384 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 ref Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaNoN^^ Napisano 5 Lipca 2017 #459388 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jestem za tym żeby zamienić serwer zm na basebuilder. Fajny mod grałem na nim parę razy i mi się spodobało. Lepiej taki serwer niż pusty zm gdzie nikt nie gra Ripton i Baniatowaty dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Lipca 2017 #459392 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Zamiast Malu i Kekłaksa oznaczcie @Sebakiller i @Guyver Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi