El Mafioso Napisano 2 Lipca 2017 #458778 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Mistrz Wszystkich Krów Godzina, data zdarzenia: 02.07.2017 / 17:43 Mapa: css_cache STEAM_ID / IP: 0:0:40190230 Uzasadnienie: Wszedłem na serwer, świeżo po SSach. Nagle dostałem kicka z powodem "BAN". Jako, że nie gram pierwszy raz w csa, odpaliłem serwer dla pewności czy ban na 100% siadł bo inaczej nie dostałbym kicka. Ban nie siadł więc napisałem do Adminów na serwerze ( bezzi, zimno, wiadro ) żeby dali mi teraz bana to może zaskoczy, oraz żeby sprawdzili BLa przez SIDa. Poszedłem na przeglądarkę, wracam za 2 minuty... patrzę 0.o ban zaskoczył, ale niefajne było to, że ban nie był za Czity ( chyba za to miał być ) ale za AB, od bana którego nie było. Gdybym był nowym graczem i dostałbym kicka z powodem ban, nie wiedziałbym o co chodzi i czy mam bana czy dostałem kicka. Dlatego po pierwsze, proszę o Demko, które zapewne admin a jednocześnie UB-Team posiada gotowe do rozpiski oraz uzasadnienie tych jakże idiotycznych działań. Pozdrawiam El Mafioso ( Skrypter ) PS. Podrzucam link do BLa ( mojej biblioteki ) BL Edytowane 2 Lipca 2017 przez El Mafioso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458779 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Dostałeś ode mnie bana za BH i o dziwo ban nie wszedł po odczekaniu minuty dostałeś kicka. Wszedłeś zbanowałem ponownie z sukcesem poczekaj cierpliwie wrzucę demko z Twoim udziałem w tym poście poprzez edycję. Okey obejrzałem swoje demko jak i z HLTV nie widzę tam BH a czyste skoki niestety svip mnie zmylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 2 Lipca 2017 Autor #458780 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Tak w ogóle, jak nie potrafisz dać normalnego bana, to nie dawaj go wcale, teraz możesz łaskawie mi powiedzieć jak włączyć csa. Bo buszować po necie nie mam zamiaru. Doman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Lipca 2017 #458781 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi