EveroneK. Napisano 2 Lipca 2017 #458859 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Dani (wiem nie Polskie imię :D) i mam 16 lat (w sierpniu 17 ) jestem byłym Juniorem Administratorem (forum,nie będę podawać może ;D ) co niestety musieliśmy z moimi wspólnikami zamknąć ze względu na brak czasu.. tego typu rzeczy praca i wgl.. były również członek UB Teamu również byłem moderatorem forum i potem awansowałem właściwie na J@ to już w sumie mniejsza z tym nie chcę o tym pisać ;). Wróciłem po przerwie na Cs i znalazłem fajny serwer CS:GO#4 tam możecie mnie spotkać jak na razie bo dopiero zaczynam tu przygodę z wami i zarazem na fajnym forum (sieci) więc jeśli nie macie nic przeciwko chcę zatrzymać u was i pomóc wam co nie którym ile będę miał sił być może założę własny serwer Cs 1.6 i może ktoś znajdzie również się do pomocy. To chyba na tyle Ps. Jeśli chcecie o coś pytać to pytajcie tu na pw pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i administracje oraz jeszcze raz Witam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 2 Lipca 2017 #458860 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Witaj EveroneK. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Lipca 2017 #458872 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Cześć, zapraszam cie na serwer COD 200. EveroneK. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 3 Lipca 2017 #458924 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Cześć. Regulamin forum; Posty: 13. Zabrania się pisania całego postu kolorem. Edytuj post, oraz jak możesz to zmniejsz czcionkę, bo wali po oczach (od koloru) oraz od wielkości, bo pół strony zajmuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 3 Lipca 2017 #458929 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lipca 2017 #458930 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 3 Lipca 2017 #458970 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałeeek <3 :* ! Napisano 8 Lipca 2017 #459888 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi