DamekGaming Napisano 3 Lipca 2017 #458923 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick podczas gry: Edge= Godzina, data zdarzenia:11;50 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:' STEAM_0 : 4 : 1669968478 Uzasadnienie:A wiec tak ban jest niesluszny gdyz skrzynki i klucze dostalem od gracza o nicku korner a dostalem bana jakbym to ja bugowal ja nawet tych skrzynek niechcialem a je dostalem. Bylem na tsie cpvp.pl wbilem na jego kanal zapytac sie go po co dal mi te skrzynki a on sie wylogowal a wiec to korner kopiowal skrzynki a nie JA A CO MIALEM SKRZYNKI ODDAC I KLUCZE INNYM ZEBYM BANA NIEDOSTAC NIE BO NIEMIALEM POCO BO TO NIE JA JESTEM TU WINNY tylko KORNER jeszcze kazal mi otwierac te skrzynki gdy admin Luzik byl na serwie Edytowane 3 Lipca 2017 przez DamekGaming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 3 Lipca 2017 #458956 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 @LuziK. @happy Tak samo nie wiem kogo już tutaj odznaczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Lipca 2017 #459209 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi