JP ARMIA Napisano 4 Lipca 2017 #459149 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Odwołanie od bana Twój nick podczas gry: JP ARMIA Godzina, data zdarzenia: 22:00 Mapa: Dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:282256127 Uzasadnienie: hmm odwołuje sie od bana bo ja nie czitowalem tylko wykorzystałem bag serwera i czity to żadne nie sa mogę udowodnić ze to bag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Lipca 2017 #459264 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Skoro przyznajesz się do bugowania serwera to wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 4 Lipca 2017 #459265 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi