Darshil Napisano 4 Lipca 2017 #459228 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Nick: Darshil Wiek:28 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Rok na zamknietej juz sieci oraz poltora roku tutaj.Bylem tutaj rowniez opiekunem(degradacja) Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7-10.Wiekszosc komend + obsługa ftp oraz bansa Staż w CS-sie: chyba z 10-12 lat odkad pamietam to gram Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Glowny powod to gracze wchodzacy na txt oraz gracze wulgarni.Reszta jest w porzadKU cziterow malo zawsze mozna napisac do Lemona lub Animala:D.Znam wiekszosc starych oraz nowych administratorow jestem wygadana kontaktowa osoba.Gracze mnie szanuja ja tez szanuje nawet najslabszego "botka".Chetnie pomagam innym . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a 3-5 h co drugi dzien bo pracuje 12h dziennie :Kontakt GG /PW na Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Darshil/80.72.40.110:27027/ Dziekuje za kazda wypowiedz rowniez negatywna Edytowane 4 Lipca 2017 przez Darshil .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 4 Lipca 2017 #459231 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Jestem na TAK +Ogarniety +zglasza na u@ +doswiadczenie +aktywny +wiek Co wiecej pisac same plusy widze. Admini tacy potrzebni Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 4 Lipca 2017 #459262 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Również jestem na TAK + wiek +doświadczenie + staż + zgłasza na u@ Edytowane 5 Lipca 2017 przez DI@BELEK edycja z wiadomych przyczyn Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 4 Lipca 2017 #459305 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Na tak +amx +aktywny +doświadczenie +wiek Miałem możliwość 4 miesiące adminowac kiedy był adminem i nie mam do niego żadnych zarzutów. Idzie się z nim dogadać i jest to osoba z poczuciem humoru , która potrafi przypilnować serwer. Powodzenia:) Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 4 Lipca 2017 #459312 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 no to zaczynamy Oczywiście że tak +amx +gt +staż +byłeś już adminem +można bez problemu sie z toba dogadac Szczęścia Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 5 Lipca 2017 #459316 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 6 godzin temu, DI@BELEK napisał: Również jestem na TAK Powody podane powyżej. Masz określić powody dlaczego, wyżej nie ma nic do znaczenia. Masz 24 godziny na to. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 5 Lipca 2017 #459430 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jestem na Tak. Dużo godzin przegranych na innym niku. Długo grasz. mały problem z klatkami że nie można trafić. Jako admin sprawdził się. Powodzenia. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` Bubu . Napisano 6 Lipca 2017 #459618 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Jestem na Tak. +Wiek +Długo grasz. +Dużo masz przegranych godzin. +Amx. +Staż. +Byłeś już adminem. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 7 Lipca 2017 #459795 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Tak tak tak tak + spoko morda + zawsze dostępny + nigdy nie miałem z nim spiny + AMX + luks kumpel do grania Powracają jak najszybciej Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 11 Lipca 2017 #460360 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 @happy @SUNN. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460371 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś się do S@ z nickiem i hasłem do admina. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460373 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi