DamekGaming Napisano 7 Lipca 2017 #459736 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Edge= Godzina, data zdarzenia: 17;26 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 4 : 1669968478 ' Uzasadnienie: Witam dostalem bana za aimbota tak ban jest sprawiedliwy przeprszam ze cheatowalem prosze odbanujcie ip gdyz moj brat Damek gra rowniez na tym serverze a on go bardzo lubi prosze ja nie bede gral bo dostalem bana ale przynajmniej on prosze a jesli nie to mozna kupic ub bo ja lubie ten server i jak bedzie trzeba ja moge kupic ub prosze o ub Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2017 #459737 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jako ze sie przyznajesz do tego ze czitowales to nie ma co przedluzac. Jedyna opcja na unbana to zrobienie 100 reklam dla sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2017 #459738 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi