Rzepa Napisano 7 Lipca 2017 #459765 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nick cheat'era: BramaMeister (później zmienił na O Luj !@#) Godzina, data zdarzenia: 07.07.2017, ok. godziny 19.00 Mapa: awp_masiff Serwer: CS:GO ONLY AWP Link do demka: Nie nagrywałem, gdyż na serwerze działa HLTV, więc w archiwum powinno być STEAM_ID/IP: nie znam Uzasadnienie: Na jednej z map grałem ja pod nickiem Faust i inny gracz. Dołączył do nas BramaMeister - kiepsko mu szło (moim zdaniem), napisał żebyśmy wyłączyli cheaty, że posiadamy "soja" i "lejs". Wyszedł z serwera i wrócił z włączonym aimem i na mapie awp_masiff biegał z deaglem, strzelając głowy (celownik się trząsł). Wytknąłem mu to, a on wyszedł, by wrócić pod nickiem "O Luj !@#", po czym dalej biegał z aimem i deaglem. Napisałem, że widać że to on, po czym wyszedł z serwera. Edytowane 7 Lipca 2017 przez Rzepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2017 #459766 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 (edytowane) @Rzepa daj link do demka z HLTV oraz je rozpisz, a po za tym bez sida czy ip nic nie zrobimy. Edytowane 7 Lipca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzepa Napisano 7 Lipca 2017 Autor #459790 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Proszę o usunięcie tematu, gdyż link do HLTV z serwera CG:GO AWP jest błędny, a oprócz tego nie posiadam IP gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2017 #459794 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi