Doman Napisano 9 Lipca 2017 #460020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Dzień Dobry Wracamy do serii Q&A. Razem z redakcją pomyśleliśmy nad tym, aby wprowadzić coś nowego, świeżego. Pierwszą rzeczą jest to, że nie ma już nominacji. Znika zasada, że dana osoba nominuje kogoś do następnego Q&A, a wchodzi taka reguła, że po każdym Q&A będzie ankieta w której Wy wybieracie kto wystąpi jako następca. Całą redakcją postaramy się nominować tylko takie postacie, które choć w minimalnym stopniu pokazują się na forum. Kolejną sprawą jest wprowadzenie limitu pytań. Na dzień dzisiejszy limitem jest 50 pytań. Jeżeli zobaczę, że ktoś uzbierał już taką ilość to zamykam temat i wspólnie czekamy na odpowiedzi. Kolejną osobą, która została wybrana przez Was w ankiecie i wystąpi w Q&A została @Missia UWAGA! Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedź: [O] Malu. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW! Pytania do @Missia można zadawać do 16.07 do godziny 22:55. W ciągu tego tygodnia @Missia utworzy temat z odpowiedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lipca 2017 #460048 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 [P] Dlaczego mnie kochasz? [P] Dlaczego nie? ;( [P] Co lubisz w mojej osobie, a co Cie irytuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 9 Lipca 2017 #460056 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 [P] Wolałabyś walczyć z kaczką wielkości konia czy z setką koni wielkości kaczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 9 Lipca 2017 #460064 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 [P] kici kici miauuu ? [P] kiedy idziemy na randkę? [P] urwał Ci się już kiedyś film po % ? [P] dasz mi warna ? [P] kto Ci podpadł najbardziej na mh ? [P] jaki alko lubisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 9 Lipca 2017 #460072 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 [P] Skąd pomysł na nick "Missia"? Ktoś Ci go podsunął? [P] Jak trafiłaś na sieć? Jakbyś mogła to udziel odpowiedzi w kilku zdaniach. [P] Zdajesz sobie sprawę, że jako jedna z niewielu kobiet jesteś punktem pożądania wielu mężczyzn? Na przykład tego tu nade mną? [P] Jaki rozmiar buta? [P] Jaka byłaś jako dziecko (3-8 lat)? Sprawiałaś dużo problemów, czy byłaś grzecznym dzieckiem? [P] Jak Ci szło w szkole, gdy do niej chodziłaś? [P] Jaką jesteś osobą? Poukładaną, czy chaotyczną, niezorganizowaną? [P] Gdzie spędzasz tegoroczne wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 10 Lipca 2017 #460194 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 [P] Czemu redakcja wybiera praktycznie te same osoby, nie wazne czy to q&a czy jakis wywiad? [P] Czemu nie pozwalasz mi sie odpalac na twoim koncie? ( ͡° ʖ̯ ͡°) [P] Dlaczego Tede k**wą jest? Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Lipca 2017 #460265 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 [P] Dlaczego nazwałaś mnie swoją rybką ? [P] Ćwiczysz czy raczej wpierniczasz co się da ? [P] Kiedy zaprosisz mnie na randkę w Lefta ? [P] Dlaczego mnie nie kochasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Lipca 2017 #460274 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 (edytowane) [p] czemi na zlot nie jedziesz ps nie jade na zlot :f [p] ankieta miala być jescze raz czemu zostalas wybrana [p] czy adonai to cygan i brudek:) Edytowane 14 Lipca 2017 przez Livio™ Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 11 Lipca 2017 #460359 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 [P] Czy chciałabyś mieć kiedyś wyższą range na forum niż Moderator, A jeśli tak to jaka by to była?? [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci z Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Lipca 2017 #460485 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 @[p] co sprawia Ci przyjemność? Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi