Master Napisano 9 Lipca 2017 #460103 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Master Godzina, data zdarzenia: 21:37, 09,07,2017 Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:47829522 / 83.27.179.231 Uzasadnienie: dostałem bana za zle postawione SG, sentry guna postawiłem obok szubieniecy, tam gdzie stawiam od zawsze na tej mapie, gdy bylem tu adminem tez stawiałem tam sg bedac w CT i nigdy nikt sie nie przyczepiał bo prawie wszyscy gracze tam stawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 9 Lipca 2017 #460104 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 @PodajeHazloOkon Zapraszam z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 9 Lipca 2017 #460106 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Jeszcze tylko tak zostawię HalfLife38.tga Janek Snieg dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lipca 2017 #460126 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Sg blokuje dojście na drugi BS, ale banowanie za to jest absurdalne gdziekolwiek postawi się sg na tej mapie to będzie blokować dojście. Na mapie eldorado jest to samo postawisz przy zegarze (jedyne miejsce gdzie może ct) to zablokujesz BS na A. Wedle regulaminu ban słuszny. Zapewne opiekun na dniach go doszlifuje. RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Lipca 2017 #460127 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi