Hajka^^^^ Napisano 11 Lipca 2017 #460384 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Wzór podania: Nick: Hajko^^^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o adminowanie to duże. Miałem dużo razy admina. Wiem na czym to polega. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7-10.Wiekszosc komend + obsługa ftp oraz bansa Staż w CS-sie: chyba z 10-12 lat odkad pamietam to gram Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: by łapać cheaterów i pełnić dyżur wtedy gdy nie ma żadnego admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio troszkę mało poświęcałam czasu bo miałam sprawy prywatne i zbytnio czasu nie miałam na granie, ale teraz to się już zmieniło i mam bardzo dużo czasu na grę. Kontakt: GG/PW/Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/account/manage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 11 Lipca 2017 #460396 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 NA nie . Chyba sobie jaja robisz. Czesc podania skopiowana ode mnie. Brak aktywnosci na serverze i na forum. Nie znam cie. Zly link do gt. Sadze ze doswiadczenie zerowe. Lemon_Haze i zaraza:)! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 11 Lipca 2017 #460408 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 (edytowane) Nie znamy pana a i jeszcze niezly staz w wieku 5/6 zaczynales przygode z cs do zamkniecia Edytowane 11 Lipca 2017 przez 1lemon1 Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 11 Lipca 2017 #460451 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Na nie - nie widziałem Cie ani razu na serwerze - zły link GT - podanie częściowo skopiowane od @Darshil - a co do Twojego stażu w cs'ie to szczeże wątpię że masz staż 10-12 lat, ponieważ grałbyś w cs'a w wieku 7-5 lat Podanie do zamknięcia @happy @SUNN. @Inte Tillgänglig Danke:* Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaraza:)! Napisano 11 Lipca 2017 #460453 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Na nie -zły link do gt -skopiowana część podania..... -nie kojarzę cię z serwera - amx na 6-7-10? wątpię w to Plusów nie widzę:( Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460466 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 https://cache.gametracker.com/player/Hajko^^^^/80.72.40.110:27027/ 20min na serwerze przy wymaganych minimum 30 godzinach... Podanie oczywiście odrzucam, pograj 2-4 tygodnie i kup steam. Darshil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460467 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi